torsdag den 16. maj 2013

Mekka! -agtigt


Hør nu lige - vi har slet ikke fået snakket om årets tegneseriefestival, Copenhagen Comics. Altså, det er (selvfølgelig) i København 1. og 2. juni. I Øksne/ønske/økse/ønkeshallen.

Men hvad med dig, der ikke er til tegneserier bigtime? Der er MASSER af grunde til at tage med!

1 Doodle-med-hjem-grunden
Kom og sig hej til mig og de andre tegnere. Det er nemlig til den slags events, at man uden skam i livet kan spørge de fleste "gider du lave en tegning til mig?" Og så gør de det gudhjælpemig! Også dem, der er ægte fancy!

2 Trykt-StineStreg-i-farver-grunden
Der er en farverig StineStreg i det trykte program (lille bitte teaser her), lige til at synge med på.

3 Shop-StineStreger-måske-grunden
Åh jeg tør næsten ikke skrive det, men hvis guderne er i godt humør, og jeg ikke fucker alt for meget op, kan du måske også købe lidt StineStreg til din væg. Betragt det som en hensigtserklæring mere end et løfte - info følger.

I øvrigt, hvis du ER tegneseriernørdet, så ved du jo godt, hvad du skal. 

Vi ses til ih og åh og næææh og hurra.

7 kommentarer:

Kira sagde ...

Manner, det lyder godt. Ville ønske jeg skulle med!

Maren sagde ...

Elsker at min dame flyver rundt over dit hoved. Glæder mig også! Også til at du tegner en tegning til mig!

StineStregen sagde ...

Kira: Det skal du da!!!! Ellers bliver du ked af, at du ikke tog med...

Maren: Jamen du er jo en del af det! Det bliver faaaantastic!

Nanna sagde ...

Åh jeg er lige begyndt at følge med på Stinestregen, og jeg er allerede hooked. Men generel tegneserie-elsker, det er jeg altså ikke. Mon man skal tage med alligevel? Vil jo gerne have en lille privat tegning og hilse på :)

Helene sagde ...

Årh elske elske.. Endelig kommer du til København hvor jeg har tid *kram* Jeg kommer til at komme over og være total fan-girl vil du tegne mig en tegning agtig (Og mine venner har lovet at lege bodyguards for os imens ^_^ )

Ibs sagde ...

Nu skrev du 'synge med på', og det eneste jeg kan tænke, er at du ligner Maria fra Sound of Music på tegningen. En lidt opdateret Maria med battrøje og sårn, men Maria!

StineStregen sagde ...

Nanna: Så skal du da overveje det :) Kender du marens blog? Ellers skulle du overveje at kigge på den - hun kommer nemlig også til festivalen...

Helene: Ha ha ha, jeg forestiller mig ikke ligefrem, at vi får brug for bodyguard :D Men jeg glæder mig til at hilse på dig!

Ibs: Jamen det ER jo fullblown Maria-poseringen, jeg har tegnet, så jeg er MEGET glad for, at du kunne genkende :)