torsdag den 5. november 2009

Indtil opfindelsen af udsendelsen "Forvirrede tegnedamer tæt på 30"

Efter en måned med kabel-tv melder mistanken sig - eksisterer 90% af udsendelserne kun for at få mig til at have det bedre med mig selv, fordi jeg hverken er mislykket gør-det-selv-mand, ung mor eller stærkt overvægtig?

11 kommentarer:

Miws sagde ...

Public service :o)

Anonym sagde ...

Stine du har regnet den ud!!
- Mette

Pia Valentin Lorentzen sagde ...

Hahaha :D
Så sandt, der ER snart ikke andet i tv! Personligt er jeg lidt spændt på DRs nye kulturkanal, kan den noget og vil den noget? Men ellers må vi vel nøjes med DR2 :D

Janne sagde ...

Elsker tegningen af den unge mor! VIL HA på t-shirt!

StineStregen sagde ...

Miws, Mette & Pia: ...men altså, jeg siger ikke, at jeg hader at se de programmer. Jeg er mistænkeligt forfalden til dem :(

Janne: Åh jeg skal nok huske dig min pige, når jeg får tid til at starte det t-shirt-halløj op :)

Unknown sagde ...

jeg husker stadig den kolde forårsaften tidligere på året, hvor jeg og nogle andre fra studiet blev inviteret på 2x3 retters menu af Petter, først 3 retter mad og derefter 3 retter reality; de unge mødre, singleliv og paradise hotel... sikke et selvværd man kunne cykle hjem med den aften :-)

Alice M sagde ...

Der er vidst nogen der har set kanal 4 igår?

Er manden med hatten den sure murer eller tossen han skulle redde ud af kniben?

Anonym sagde ...

Ja men jeg kan også ha en mistænkelig hang til nogle af de programmer.. Mht "de unge mødre ", så er det nu datteren i "målgruppen" , der "elsker at hade" programmet og undre sig over, hvor hjernetomme de fleste af dem er..jeg selv har hang til diverse krimiserier på TV5.. Det er NÆSTEN lige så slemt ;-)
- Mette

Camilla Laursen sagde ...

årgh, det kunne være sjovt! ö .. har egentlig aldrig overvejet det.

millemilla.blogspot.com

Lulubeth sagde ...

Jeg kan slet ikke forstå, at så mange hopper på "elsker at hade" vognen med disse programmer. Ja, personerne har selv stillet op til det, og bliver ikke ligefrem fremstiller i deres bedste lys, men det gør det da ikke ok at hade og latterliggøre andre mennesker? Hold kæft hvor er det pinligt, at man ikke har mere overskud i sit liv - det er SÅ nemt bare at sidde og se på det, og tænke "ih, hvor er de dumme/dovne/fede/talentløse/osv.". Så kan man vælge den ironiske approach, hvor man godt ved at det er "dårlig stil" at se det, men man gør det alligevel. Hvorfor?!? Jeg bliver trist på menneskehedens vegne! Ja sgu!

Trine Louise sagde ...

Der er jo nogen der siger at alt TV for tiden skal få dig til at tænke enten
1) bare det var mig eller
2) godt det ikke er mig

Jeg kan kategorisere det meste jeg ser i disse 2. Kan bare ikke finde helt ud af hvor jeg skal placere By på Skrump.