mandag den 20. juli 2009

Valget driver mig til vanvid

Selvfølgelig passer det præcist med, at lige som kæreste skal til at på S.U., får vi tilbudt verdens største (JO, den er) lejlighed midt i Århus. Så nu er det tid til det svære valg: Vil vi leve som konger, mens vi bor småt? Eller vil vi bo som konger, mens vi lever småt?

23 kommentarer:

Jeppe Morgenthaler sagde ...

Jeg bor småt (og næsten som en konge) og vil næsten råbe min anbefaling: BLIV i det små! PLads kan I sgu altid få senere... når I flytter til København... (notch notch, wink wink, say no' more)

Ravn sagde ...

Uf. Tough decision. Jeg håber, du finder svaret. Hvor stor er jeres nuværende lejlighed?

Mathilde sagde ...

Det her er en win-win (som Hr. Kaas så flot ville sige det): I tager den store lejlighed og lever småt.. Tror I! Nææ nej. Der sker det, at I bliver det fremtidige sted for diverse fester. Dette efterlader store mængder af slatter, hvilket i det lange løb sparer jer for indkøb på alkohol-fronten. Done deal!
Hep og tak for skøn blog,
Mathilde.

Den enlige mor sagde ...

Kan godt være jeg er lidt undelig, men jeg vil til enhver tid vælge at spise, over at have et sted at spise ;)

Anonym sagde ...

Juhu!! stinestregen 1 år, godt gået!
sørgeligt men godt gået!

Kira sagde ...

Nøjagtig samme dilemma min kæreste og jeg var i. Vi valgte den store lejlighed (10 min fra Århus banegård), dog med en veninde boende et par dage om ugen, og nu må vi flytte, da hun ikke længere har brug for værelset og vi absolut ikke har råd :/ Personligt er jeg nu meget glad for at vi nu kan få en mindre og vi har lidt ekstra hver måned. ;)

/Kira

StineStregen sagde ...

Tak for gode råd :) Dillemmaet er, at lejligheden er 180 kvm - så stor en lejlighed får man jo ikke chancen for at få nallerne i igen! Lige nu bor vi på nogen-og-tres, hvilket er ret småt for to. På den anden side har jeg glædet mig MEGET gennem alle mine år på SU til at kunne bruge flere penge på spas. Og man må ikke leje værelser ud i den store lejlighed :(

Simon: Tak :) Damn, hvor er det vildt. Et år... Den bliver ved, som den er nu, til der er 365 tegninger, for jeg var ikke sådan såååå stabil leverandør i starten...

visitsen sagde ...

Jeg ville til enhver tid leve flot. Stod i samme situation, da jeg skulle til at læse for en del år siden og samtidig gik fra min daværende kæreste - beholdte den store lejlighed og lejede et værelse ud - så vupti - man har den gode lejlighed og samtidig råd til den.

Jeg havde logerende (og venner og familie pø om pø) i omkring 12 år og det fungerede rigtig fint.

Nu er Århus jo ikke København, men som universitetsby, må der vel også hos jer være behov for værelser...

StineStregen sagde ...

Det var også planen, men vi må ikke leje værelser ud i den, og siden vi deler opgang med udlejeren, er det vist ikke helt til at holde skjult :(

Karen sagde ...

Jeg synes, I skal tage den store, og så må kærestemand lige få sig et job
ved siden af sit studie, så I i det mindste kan leve som grever. :)

Espen sagde ...

Ifølge lejeloven har I ret til at leje et værelse ud ligeyldigt hvad udlejer siger: http://www.lejerneslo.dk/asp/visaz.asp?Id=62

StineStregen sagde ...

Oooooohhhh Espen, det var interessant nyt!

Anonym sagde ...

180 kvm midt i Århus?
take it take it take it

Jeppe Morgenthaler sagde ...

@Anonym: 180m2 midt i Århus = Århus.


HAHAHAHAHAHA

Mensch, jeg er sjov.

Susie sagde ...

Spørgsmålet er, om I vurderer at I ikke vil få sådan en lejlighed tilbudt igen. Og om I vil ærgre jer over at I ikke fik den. Eller om I vurderer at I på et tidspunkt alligevel hellere vil flytte i hus, for så er dette jo ikke en lejlighed, I vil beholde i det lange løb alligevel.

Susie
www.stylemeupplease.blogspot.com

Line L. sagde ...

Jeg ville helt klart tage den lille lejlighed. Også mest fordi, jeg mener 180 kvm er lidt fråds til to mennesker. Måske?
Hvis i skal have en lejer boende, er det da federe at bo småt, men have det hele for jer selv?
Men jeg forstår nok bare ikke dilemmaet. Bor på 41 kvm sammen med min kæreste og det er virkelig bare hyggeligt.

Uden Relevans sagde ...

alt under 120 kvm er ikk godt nok.

Susie sagde ...

Jeg kan nu sagtens forstå, at man som næsten 30 årig, gerne vil have ordentlige rammer efter mange år på SU:). Og 60 m2 ER altså lidt for 2 voksne mennesker (som jo pludselig kan formere sig til 25;))

Susie

Linda sagde ...

Jeg ville sq tage den store, men jeg kan heller aldrig få plads nok :)

MAB sagde ...

Bo stort, lev småt - det er jo ikke sikkert i nogensinde får den mulighed igen!

MereAfDetSamme sagde ...

Lejelejlighed? Mon så ikke I sku' få kærestemand igennem studiet på en god og varieret kost og med råd til bif-ture etc. i stedet for at have rumklang i stuerne?
Mon ikke den der sult efter plads i virkeligheden er et kraftigt påtrængende redebygger-gen (eller står den på fester og byture?) som egentlig helst vil have et hus i Risskov eller sådan noget, og som I kan få, når I er uhumsk rige proffer begge to.

P.S. Fedt, lige at blande sig så uhæmmet i andres overvejelser :D
Håber trods alt mine to cent (det si'r de i uuusa) kan provokere lidt i en retning.

Marie Louise sagde ...

Jamen regner i med at blive boende i den store lejlighed resten af livet, hvis det er den i vælger?
- For hvis i alligevel har tænkt jer at flytte i hus engang når tiden er til det, så synes jeg det er dumt at tage en stor lejlighed bare for et par år eller 5.
Men er det noget i har tænkt jer skal være jeres fremtidige bolig også ude i den store skræmmende fremtid, så grib chancen, NU!
I skal være ufattelig heldige hvis den nogensinde byder sig igen.

Anni sagde ...

Goodness Stine, flyt for guds skyld IKKE i den store!! Tænk på ALT det rod i får. Og jeg tror ikke det er sjovt at rydde rod fra 180 kvm op, det kunne jo snildt tage 1,5 år!! Desuden har i jo slet ikke møbler nok. Hvad med måske at lede efter en mellemsag i stedet for. Måske med masser og masser af skabe til ting og flere ting??