onsdag den 22. juli 2009

Hendes søn var endnu et bevis på, at de fleste børn har Stine-fobi

Sidst jeg så Line, var hun 17. Vi elskede at se gyserfilm, høre Beatles, snakke om eventyr og drenge, og ind i mellem vågnede vi op med hinanden i hånden, hvis vi havde sovet i den samme seng. Nu er Line 30, hun er gift, har investeret i fast ejendom, og der er kommet et menneske ud af hende. Faktisk er endnu et på vej. Alligevel kunne vi sludre løs, som om ingen tid var gået. Gad vide, om vi stadig ville vågne op med hinanden i hånden, hvis vi sov ved siden af hinanden?

10 kommentarer:

Unknown sagde ...

Altså de gamle veninder helt tilbage fra dengang man holdt i hånd, når man sov sammen, de er guld værd. De kender én ud og ind og hele ens bagage med og man skal ikke forklare sig, når man ikke lige følger den lige vej i følelsernes rutchebane. De forstår!

StineStregen sagde ...

Jeg tror, du har ret :)

mobo sagde ...

Får man pigelus af at læse StineStregen? Hvor er Ninja-hævneren når man har brug for ham? (for det er en ham ikk?)

Og det vigtigste spørgsmål: Hvorfor har Stine ikke store briller på tegningerne? :)

StineStregen sagde ...

Kære Mobo

Tak for dine spørgsmål, her på brevkassen skal vi gøre vores bedste, for at svare på dem.

Pigelus er ifølge Wikipedia en (fiktiv) type mikroorganisme. Det er min erfaring, at pigelus først og fremmest smitter gennem fysisk aktivitet såsom "pigerne efter drengene" og den klassiske leg "doktor". Wikipedia fremhæver, at de smitter gennem berøring og især kys. Derfor vil jeg mene, at StineStregen er relativt uskadelig, medmindre du printer tegningerne ud og snaver dem dagligt.

Og nu bliver du måske ked, men ninjahævneren er en pige. Det er jo mit hemmelige alter-ego, og har derfor en påfaldende lighed med mig.

Svar på det vigtigste spørgsmål: De første 8 - 9 måneder med StineStregen brugte jeg ikke briller, så mit tegnede jeg blev skabt uden. Jeg har besluttet mig for ikke at ændre i den måde, jeg tegner mig på, når jeg ind i mellem skifter frisure, vælger briller til/fra osv, fordi jeg tror, det ville blive forvirrende. Tegnede Stine bliver ved med at se ud, som hun gør :)

mobo sagde ...

Kære Stine

Tak for de mange gode svar, det er rart med en brevkasse.

Jeg har endnu et spørgsmål. Hvordan slipper man af med pigelus? Jeg har en ven der har snavet med dine sprøde tegninger ;)

KH
mobo

StineStregen sagde ...

Kære Mobo

Du er altiv velkommen med spørgsmål. Så vidt jeg ved, er den eneste kur mod pigelus at lære denne dans udenad:

http://www.youtube.com/watch?v=ekQZPozjCX8

Men så skulle din ven også være resistent resten af livet. Hils iøvrigt din ven og ønsk god bedring :D

Alt det bedste

Brevkassen

Uden Relevans sagde ...

er Stineinfluenza en form for pigelus?

StineStregen sagde ...

Det er en sjælden bivirkning, der kan opstå, hvis man ikke lærer ovennævnte dans udenad :D

Unknown sagde ...

Både lille A og jeg er meget glade og stolte over endelig at blive fremstillet som tegneseriefigure :D Vi takker dig Ohh Stine du store Tegner...

StineStregen sagde ...

Jeg var bare glad for at møde dig igen :) Og det lille A selvfølgelig