onsdag den 15. juli 2009

Åh hvor jeg savnede et højt og saftigt gammelmandshost

Det er både sikkert og vist, at de tre fejl i min teoriprøve udelukkende skyldtes hr. Jeg-hoster-med-munden-lukket-uafbrudt-i-samtlige-af-de-tre-kvarter-vi-er-fanget-her.

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

hvor er dit alter-ego? :D

StineStregen sagde ...

Vi blev enige om, at det nok var bedst, hvis jeg tog teoriprøven :) Er sikker på, at et lokale fyldte med døde teenagere kvalt i lysbilleder er en direkte genvej til at dumpe :D

Mikkel sagde ...

... Men du klarede den trods den undertrykkende hoster! Tillykke!

Linda sagde ...

Andre folk, mand!!

(Men du bestod, ikke? Er det ikke 5 man må have?)

Linda sagde ...

Opklarende spørgsmål: Var det Rolf Sørensen, der sad bag dig? For jeg har været nødt til at slukke for touren, fordi han laver det der fesne halv-rømnings-host USTANDSELIGT!!!

StineStregen sagde ...

Mikkel og Linda: Jow jow, jeg bestod, woohoo :)

Han var lille, tyk og den rødblonde version af beatleshåret med bakkenbarter ud over det hele. Faktisk lignede han en børneversion af sådan en irsk inn-keeper, der på mystisk vis havde fået ansigtshår smurt ud over kinderne. Samtidig var en han af dem, der har så høje tanke om sit klokkeværk, at det hev ham halvvejs ned ad stolen og tvang ham til nærmest at sidde i spagat. Og han rømmede sig ikke, det ville jo kræve, at man besværede sig til at åbne munden. Det var mere sådan en hals-lyd, og den var KON-FUCKING-STANT! RRRRGGGGG!