lørdag den 11. juli 2009

Jeg savner dig, Verdens Sødeste Pizzamand


Kæreste er stukket af til Bornholm, så jeg måtte finde en anden, der gad fodre mig. Sådan lærte jeg, at lokale pizzamand mangler både lysten til at leve og til at lave nogenlunde spiseligt mad. Sandheden ramte som en bunke mursten - jeg er ikke bare flyttet fra skønne Mette, jeg er også flyttet fra verdens sødeste pizzamand.

4 kommentarer:

Maincane sagde ...

Pizza-mand er en meget essentiel bestanddel af ens liv. Bør muligvis overveje at flytte tilbage. Eller måske bare få en besøgs-ordning i stand?

StineStregen sagde ...

Jeg overvejede også at flytte, men kioskmand her er meget sødere end gamle kioskmand - ikke at det opvejer, men det giver lidt håb. Måske er der bedre pizzamand i nærheden? Ellers ja, så må gamle pizzamand komme og passe mig hver anden søndag.

Anonym sagde ...

min pizzamand har det med at lave joks, med de ikke har mere salat, jeg har bestilt 40 pizza, jeg har bestilt noget andet og pizzaerne koster 300 stk..

det er self meget sjovt, men efter at have haft en kæmpe brandert på, og man om morgen bare gerne vil have salt for fedt. går jeg til pizzamand. Så trænger joksne ikke helt ind, som de burde, desværre.
ellers, så han er ellers også en rigtig flink pizzamand :)

StineStregen sagde ...

He he he, det lyder lidt hyggeligt med et snert af irriterende :)