onsdag den 1. juli 2009

Kampen for et kørekort fortsætter i sneglefart

Er i klar over, hvor utroligt dumt det føles at møde op til teoriprøve bare for at finde ud af, at ens kørelærer ikke har givet en de dokumenter, man skal have med?

10 kommentarer:

Simon sagde ...

Det er pissetræls. Ved min teoriprøve, lod den køresagkyndige mig gennemføre prøven, blot for diskvalificerede mig bagefter, fordi min kørelærer havde udfyldt mine papirer forkert.
Jeg endte dog med at få kørekortet til sidst (efter hvad der føltes som en menneskealder), og hvis en spøgelsesbilist som jeg kan få det, så må være der håb.

StineStregen sagde ...

Arg, hvor er det også ooondt mand! Så har man siddet der og fået krampe i skrivearmen af at sætte "ja" til "giv signal med horn og lygter" i en halv time :( Godt du fik det alligevel, jeg tror også, at jeg joiner dig - om en tres års tid...

rijaH sagde ...

Jeg og en anden fra min køreskole blev kaldt ind efter prøven fik at vide vi var bestået men vores kørebog var forældet og det kunne have gjort så vi ikke ville bestå. Men heldigvis fik vi lov til at udfylde nu bog og så var det i orden. Men lige da vi blev kaldt ind tænkte jeg godt nok om vi havde 30 fejl siden vi sku ind og snakke med ham :P

StineStregen sagde ...

Jeg tror, at han i virkeligheden ville give jer balloner, fordi I var så dygtige, men så blev han genert og fandt på det der med bogen. Bagefter sad han med to rigtigt fine balloner - en med Mickey Mouse og en med Simba - og følte sig lidt dum og lidt trist til mode. Hvorfor tør han heller aldrig gøre det, han har lyst til?

rijaH sagde ...

Ja det lyder som en god forklaring.. Især fordi jeg havde fødselsdag og blev 18 den dag jeg var oppe.. ;D

StineStregen sagde ...

Det var det, han vidste

Anne/Undreland sagde ...

Ejh, det var da heller ikke supertjekket af din kørelærer, efter det benspænd du allerede har fået med den manglende lægeerklæring. Øv.

...og nu jeg er her: Tillykke med eksamen og uddannelse og alt det. Og job også, nu? Håber virkelig du bliver ved med at tegne. Din blog er en af de bedste.

StineStregen sagde ...

Tak Anne :) Jeg skulle lige til at skrive, at det varmer, men det er vist ikke ros her i hedebølgen...

Mark Sederqvist sagde ...

Hvis du eller andre får brug for at finde en køreskole kan jeg anbefale findkoereskoler.dk.

Man kan taste en adresse og hurtigt se nærmeste køreskoler på kortet.

StineStregen sagde ...

Jeg holder fast i min ellers pænt distræte kørelærer til den bitre ende, hun har edderpetterrøvme bare at få mig igennem :D