torsdag den 16. juli 2009

Et sekund troede jeg virkelig på en mere magisk verden

Med en tilstrækkelig dårlig hukommelse kan Odense være et overordentligt spændende sted. I hvert fald, hvis det, man glemmer, er sætningen "denne sti går gennem zoo".

16 kommentarer:

Jacob Christensen sagde ...

Åh, vi har da meget sjov her i Odense: Skyderier på åben gade (Nyborgvej ser måske ikke specielt spændende ud, men pludselig...), spontane knivstikkerier og folk, der bliver hevet ud af biler, så man føler sig hensat til Tuborg Havn.

Og så for god ordens skyld en motorvej midt gennem centrum. Her kan Nørrebro bare slet, slet ikke være med.

StineStregen sagde ...

Jeg er misundelig på, at I har en Zoo. Hvorfor i ALVERDEN er der ikke nogen, der har banket en op i Århus? PFFF!

Aurelia sagde ...

Well, det er de jo heldigvis kommet frem til at der skal være. Men den zoo regner de ikke med er færdig før 2011 og det kan vi jo sådan set ikke bruge til noget nu

Nærmest Løkkelig sagde ...

Åh ja, det har jeg også prøvet. Dog vidste jeg simpelthen ikke, at der var en zoo. Jeg blev derfor ikke så meget overvældet af en følelse af magi som af en følelse af ren forfærdelse, da der pludselig gik en tiger ved siden af mig.

Sacha sagde ...

Den sti er nok en af de bedste i Odense, savner helt stisystemet langs Odense Å.

StineStregen sagde ...

Aurelia: Æj, det er for langsomt. Dyr med sjove mønstre NU, tak.

Lyvemaskinen: Årh hvad, highfivede du den?

Scient.hybrid: Jeg har svært ved at forestille mig en bedre sti, den var simpelthen nydelig og fin. Og der duftede faktisk af natur - meget overvældende :D

cyberzed sagde ...

Hvis du mangler en zoo så hop da en tur ud i Ree-park :)

StineStregen sagde ...

Aldrig hørt om det, men jeg går ikke ud fra, at det er i gå-afstand?

My Messy Blog sagde ...

Det var godt at du fandt noget at blogge om da du besøgte mig - mig der holder foredrag om diverse Neil Gaiman-, Lewis Trondheim- og Joann Sfar-tegneserier er nok ikke så blog-venligt. :-) men glad for at du nød "Laputa" og "Stardust" på dvd'en.

StineStregen sagde ...

Hey, der skete rent faktisk noget i mit liv til en forandring :D Desuden var du nok blevet helt ked, hvis du ikke var dukket op - synes iøvrigt, at det er det bedste, jeg har tegnet dig.

My Messy Blog sagde ...

Det er vist fint... jeg kan ikke helt bedømme det - jeg ser kun mig selv fra den vinkel når jeg er ved frisøren og hun holder et ekstra spejl op!

Anonym sagde ...

Næste gang du er i Odense så tag i Zoo en oplevelse , især søløverne , de tager kegler :-)skønt sted...

StineStregen sagde ...

Det vil jeg gøre :)

Anonym sagde ...

Odense zoo er total i orden især søløve showet .... Dejlig dejlig smut derind næste gang du er i Odense City.....Det er balsam for sjælen (og især i godt selskab)...

StineStregen sagde ...

Hmmm... jeg begynder at have en mistanke om, hvilken Ann du er ;) I så fald, tillykke med det gode selsab, du er havnet i *fnis* *nutch nutch - wink wink* (hvis du ikke er den Ann, så undskyld, men den slags udløser tilsyneladende min indre teenager).

Anonym sagde ...

He he yepzen det er mig :-) (tihi og MEGA tøz fnizz)... og tak.....