torsdag den 2. juli 2009

Ynkelig ferie

Jeg hader det der underlige vakuum, der kommer efter perioder med rigtig meget (eksamens)pres. I dag har jeg stort set ikke lavet andet end at se Gossip Girl, kun afbrudt af de to gange, min telefon ringede, og jeg måtte koncentrere mig om at ignorere den.

9 kommentarer:

Jeppe Morgenthaler sagde ...

MENSCH, sådan har jeg det NU, med halvandet år tilbage!

Hvordan skal det ikke gå...

Woe is me.

J. Lorentz sagde ...

Hvad skal der ske med bloggen efter 20. juli, hvor den har 1 års fødselsdag?

Vil du illustrere MIN blog/artikel/bog/festsang/andet gratis?

Kira sagde ...

Jeg er helt enig. Havde samme problem efter eksamen. Oveni det måtte jeg spendere en uge i sengen, og er først nu ved at være ovenpå - næsten en måned efter feriestart?!

StineStregen sagde ...

Jeppe: URG! Men altså, når du har eksamen er det jo umuligt at se Gossip Girl hele tiden...

Lorentz: Jeg har besluttet, at blive ved til der er 365 indlæg - jeg var lidt ustabil i starten :) Så først d. 2. august, så vidt jeg kan tælle mig frem til, stopper StineStregen, som vi kender den. Jeg ved endnu ikke, hvad der sker med den. Måske fortsætter den efter et mere løst princip, måske forsvinder den en måned og genopstår... Jeg er ikke færdig med at tænke det igennem. Men jeg tror nu ikke, at afslutningen vil få mig til at begynde at arbejde gratis :D

Kbo: Har du et bud på, hvorfor det er sådan? Det er jo helt vanvittigt!

Anna sagde ...

Der ramte du mig lige på kornet. Gjorde præcis det samme selv. Post-eksamens ugidelighed er sådan et utroligt kedeligt antiklimaks! men det jo heldigvis over :)
Tak iøvrigt for en superfin blog - excellent humørpille.

Jeppe Morgenthaler sagde ...

Ja ok, nu ser jeg jo ikke Gossip Girl. Har bare den samme post-eksamen ugidelighed, der gør det svært at lave noget fornuftigt. Ser lidt Scrubs og lidt Californication og drikker hvidvin.

StineStregen sagde ...

Tror også, at Californication skal afløse Gossip Girl, som jeg er færdig med nu. Mangler vist at se et par afsnit af sæson 2.

Uden Relevans sagde ...

hvad er gossip girl??

Nej jeg gider ikk google det

StineStregen sagde ...

Endnu en tv-serie om meget rige teenagere, der har det viiildt hårdt. De er velklædte og hører ofte fantastisk musik.