onsdag den 8. juli 2009

Ja, det var sjovt, og så kom vi allesammen videre


Mit hemmelige alter-ego, Ninjahævneren, overvejede at slå alle ihjel, der konstant smører verden ind i lykkelig rablen om shiny happy Roskilde Festival, men indså, at det ville føre til ensomhed, og kaster sig i stedet over den cirka milliard danske medier, der gør det samme.

12 kommentarer:

rené sagde ...

(med meget lille stemme): sorry

den gode nyhed er, at jeg for netop sådan nogen som dig til næste år har besluttet mig at oprette en 'roskilde-fond', som efter planen næste år skal dække en billet for een værdigt trængende, og med lidt held flere året efter.. jeg ved så ikke lige endnu hvordan det skal afgøres, og hvem der skal få lov til at søge, men det er noget der bliver arrangeret igennem min egen stribe, så så snart jeg finder på et eller andet bliver det annonceret :) (og f... hvor var det fedt.. ehr jeg mener.. det var den mest elendige festival nogensinde *host*)

Natascha sagde ...

Hvis du mangler en alternativ og mindre lykkelig Roskildehistorie til dulmer følelserne med, så tjek min blog.

K.h. Natascha

Maya sagde ...

Hej Stine.
Jeg ville blot fortælle dig, at jeg inspireret af en blanding af dit projekt, de firkantede street-art fortællinger rundt om i Århus og en masse andet har startet noget selv - det har intet med tegninger at gøre, men er derimod en slags kortprosadagbog. Inspirationen ligger i, at jeg synes det virker som om det har været fedt for dig både at have et publikum og et sæt "regler" for dig selv - så det ville jeg også prøve :) Tak for inspiration!

www.smaa-ord.blogspot.com

ps: roskilde var såååååååååååånice!

StineStregen sagde ...

Det var en ornli masse reklame i kommentarfeltet :D

René, din idé er simpelthen så sympatisk! Du må være et virkeligt rart menneske.

Jeg havde faktisk allerede læst din historie Natascha, stakkels kvinde!

Smaa Ord er en fin idé, jeg er enig i, at der er alt for meget uredigeret formløst bras i blogosfæren.

Ravn sagde ...

Jeg vil gerne komme med lidt skidt om Roskilde, så du ikke er så ked af, at du ikke kom med.
1. Da vi ankom kl. 5.30 var stort set alle pladser foruden E og F taget. D var ikke åbnet endnu, E var til miljøentusiaster, og F lå bag E og kunne ikke åbnes før kl. 16. Det blev det dog, men der var stadig lang ventetid og fuldstændigt proppet med mennesker.
2. Der var ALT for varmt. På trods af druk og sen sengetid den forrige dag, fik man kun et par timers søvn på grund af den voldsomme hede, der vækkede en om morgenen. Desuden førte det til, at flere fra min camp fik solstik og andre blev voldsomt irritable.
3. Kanye West var langt fra lige så fedt, som jeg havde forestillet mig, og man havde jo ligesom forventet, at Lil Wayne skulle på sammen med ham, men han meldte afbud.
4. Anmeldelserne var LORT. Kun én fik 6 telte på dette års festival, og det var dem, der afløste Lil Wayne - hvad sker der for det?!
5. Mobilopladning var blevet dyrere, og generelt var der mange ting, der var steget i pris. Og billetten selvfølgelig, hvilket er ret så træls!
6. Armbåndet var utroligt grimt i år. Fesen grå, gul og gråblå. Altså.

Der var lidt træls om Roskilde. Jeg håber, det hjælper dig lidt. :D

StineStregen sagde ...

Årh du er en ENGEL Ravn, ENDELIG noget brok :)

Mig og min kop kakao smiler nu indforstået til hinanden med et lidt anstrengt "se, det var alligevel godt, vi ikke kom afsted-glimt i øjnene". (Ja, det er en meeeget speciel kakao forstås)

Anonym sagde ...

hvis det kan trøste Stine så var det år på festivalen et spare år, så mange at events der normalt var der. som skøjtebane, silence room, tømmermands telt var der ikke i år, kunne ellers godt have tænkt mig at opleve det igen :D
rygter siger at næste år bliver vegetar år :O overlever det ikke!!

StineStregen sagde ...

Spare-år? Så kunne de da godt have sat billetterne ned :D Og ja, det skal nok passe, at første gang, jeg får råd til at betale en billet, bliver året, hvor vi skal leve af blomkål...

Anonym sagde ...

så er der jo sådan nogle som mig, der arbejder på skiburgeren for at få billet. Hvordan skal den klare sig uden kød?
kursen på kød må blive ret stor det år. kødet bliver smuglet ind :D
Jeg overlever ikke festivalen uden kød..

Maya sagde ...

Haha, vegetarrygtet er ren løgn :) Det er en godt sammenskruet røverhistorie af en joke, ligesom den sidste år med Mathias fra örebro og babyen. Så bare rolig, der er masser af kød at komme efter!

Anonym sagde ...

Jeg kan sove trygt i nat! :)
Mathias fra örebro og babyen roskilde? :O

Maya sagde ...

http://blog.politiken.dk/setibyen/files/2008/07/familiesammenforing.jpg

De plakater hang over hele festivalen sidste år. Jeg mener at have hørt det var HuskMitNavn der stod bag.