lørdag den 4. juli 2009

Hvem vil med til Nordøstsibirien?


I morges blev jeg skoldet gennem faktor 30 efter at have siddet en time eller to på mine forældres adresse.
Her er mine rejseplaner.

10 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ha, prøv du at være til punjabi-muslimsk bryllup iført sort jakkesæt i Rochester, syd for London, hvor temperaturen er et par grader højere end i DK.

Jeg ser dine ti koldeste steder og raiser med den mørke side af månen...

Sascha sagde ...

Melder mig frivilligt! Især efter den skoldning jeg fik på begge skuldreblade og nakke i går. dumme solcreme...

StineStregen sagde ...

Dis: Det ville virke vildt underligt, hvis jeg pludseligt gjorde det. Og jeg har noteret den mørke side af månen - ved du hvordan, deres cocktailbarer er?

Sascha: Fedest. Så tage vi på ferie for seriøst blege mennesker, woohooo!

jos sagde ...

Trækker min tilmelding tilbage... I dag er det både til at ånde og være, takket et massivt skydække og en noget lavere temperatur...

Det der med månen, ikk... Der er da ikke noget ved at gå i byen på månen... Der er ingen atmosfære...

Anonym sagde ...

Hvad forestiller det, du har på siden af ansigtet? Et net? Et fluenet du slikker på?

StineStregen sagde ...

Jos: Good one.

Anonym: Det skulle forestille en solskoldning (svært at tegne i s/h) og at jeg havde tungen ude af munden, fordi det er varmt.

Anne sagde ...

Altså en faktor 30 hjælper jo ikke en (sk..)disse hvis du sætter dig ud i middagssolen!! :-). Fra klokken 12-15 bør man faktisk være inden døre eller bruge mindst faktor 70 (jo den findes!)eller have tøj på de dele af kroppen der ikke er vant til sol. Gå ind på DMI og tjek solvarsler. Det er vist blevet værre end før i tiden pga noget med at ozonlaget visk faktisk er tyndere end for 20 år siden :-(. God bedring! Yoghurt eller aloe vera skulle tage det værste! Hilsen fra en anden hummer (havearbejde og det endda efter klokken 15)

StineStregen sagde ...

Jam jam jam... det var morgen...

Louise sagde ...

Sad du på adressen eller på terrassen?

Prøv faktor 50 i stedet. Den klarer alt.

Johanne sagde ...

Efter at have fulgt linket, du havde sat ind, kan jeg konstatere, at jeg har boet i verdens koldeste hovedstad, mens det var vinter. Det krævede altså en vis portion 'det hører med som en del af oplevelsen, at min juice fryser, hvis jeg ikke drikker den hurtigt nok' og en accept af, at skiunderbukser og fleece-joggingbukser er obligatoriske beklædningsgenstande. Jeg har det derfor ganske udemærket med varme, når den er der, må jeg tilstå.