søndag den 26. juli 2009

Hvorfor det hedder Lakseklubben? Det har jeg glemt...

I dag skal vi høre om Lakseklubben, som er den eneste klubagtige ting, jeg er medlem af. Der er fire medlemmer, og det officielle formål er at følge de kendte og kongeliges livs højdepunkter på tv. Det reelle formål er naturligvis spandevis af Asti, og derfor har Vild med dans-finalen engang måttet træde til - boblevandet ventede, men ikke et eneste tv-bryllup var i sigte. Grunden til at Lakseklubben må nævnes i dag er naturligvis lilleprins Karl-Allans dåb. Takket være dårlig mave måtte jeg svigte de andre laks, og klubaftenen blev lille, da også første-laks Therese var syg. (Hun er iøvrigt første-laks, fordi hun kan kommunikere med Jes Dorph gennem tv'et)

7 kommentarer:

Bitten sagde ...

Personligt kunne jeg opfinde et maveonde for at undgå at bruge tid på royal barnedåb - men det lyder nu hyggeligt med sådan en lakseklub.
God bedring :o)

Den enlige mor sagde ...

TAK! Tak fordi du kalder den nye prins for Allan.. Det var det absolut det første jeg tænkte.. Og næste tanke? "Undskyld, men blir det mere dansk og kedeligt end Henrik Carl Joachim ALLAN?!" Buuuuuh, jeg gider ikke ha en ny prins Henrik..

Uden Relevans sagde ...

Lad dette være en advarsel om at narkotika er skidefarligt!

StineStregen sagde ...

Bitten: Jeg ved, hvad du mener. Kæreste havde medlidenhed med mig, så jeg fik lov at se det i tv. Når man hverken er beruset eller omgivet af laksene, der skiftens til at være kommentatorer, er det virkelig en usandsynligt flad oplevelse... ZzzZzZ

Enlige mor: I know, TOTALT lortenavn! Jeg vil gerne holde fast i Allan, fordi man så kan lege, at han er opkaldt efter den infamøse Tinting-skurk
http://comicwiki.dk/wiki/Billede:Allan.jpg

Relvans: Nååååårrrrhhhhhh, er der nogen, der er ked af, at de ikke har deres egen lakseklub?

Uden Relevans sagde ...

Streg: Yeps du ramte hovedet på det søm der, vi har kun råd til hash i min laxeklub, og politiet kommer hele tiden og ødelægger vores dør og snif....

Anne S. sagde ...

Ved godt at jeg med garanti gør mig upopulær, men det er altså Alain, som ham der Henrik hedder (...).

Synes egentlig også at Prins Karl-Allan er lidt sjovere!

StineStregen sagde ...

Jeg gik også mere efter sjovheden i navnet end korrektheden :)