torsdag den 9. juli 2009

Kedelige Stine


Jeg har ikke tal på de aftener, hvor jeg bare sidder med tusch og tegnepapir og kun kan tænke meget tåbelige eller meget ligegyldige tanker a la "jeg overvejer at æde en ål".

14 kommentarer:

Anonym sagde ...

nu er det jo heller ikke fordi at der kun er 10 dage til stinestregen har kørt i et år.. ideerne må gerne blive lidt ligegyldige ;)
oh my good! jeg har også fødselsdag om 10 dage! :O

Anonym sagde ...

Ligesom alle andre store kunstnere, toppede du da du var vred, bitter og kritisk. Du er nu færdiguddannet og du har tilsyneladende en sød kæreste. Det er godt for dig, men skidt for din kunstneriske udvikling.

P.S Jeg er pisse stiv.

Mvh Nicki - anonym.

rené sagde ...

MMmmm.. stegt ål :)

Linda sagde ...

Igen må jeg sige, at Baressoværelset her ville komme til sin ret. Så kunne vi mødes der med al vores mangel på kreativitet. Det er ikke sikkert, at det ville blive nemmere at føle sig ideforladt, men det ville helt sikkert blive hyggeligere:)

Uden Relevans sagde ...

sårn ered jo indimellem :)

StineStregen sagde ...

Simon: w00t, det er skisme gået hurtigt...

Nicki . anonym: Du har sgu nok ret. Jeg mangler weltschmertz :)

René: Har ikke fået det siden barn, men gik forbi en ål i Kvickly, og så tænkte jeg, at jeg burde spise en stegt ål igen, for at se, om det smager godt.

Linda: Sandt, sandt. Måske en slags loge-agtigt værelse, så vi kunne have matchende kapper? Jeg har altid gerne ville være sådan lidt loge-bror-agtig.

U. Relevans: Jow... det har du sgu nok ret i :)

Anne Skovbølling sagde ...

Hold dig fra ålen... Den er ret opreklameret, hvis du spø'r mig...

Maya sagde ...

Hvad sker der egentlig når året er gået, hvis man må spørge til det? Hvis stinestregen stopper tror jeg ikke jeg er den eneste der ville savne det en hel del.

StineStregen sagde ...

Anne: Som barn var jeg ret pjattet med den ellers...

Smaa Ord: Tjaaa... jeg ved det ikke helt endnu. Jeg bliver ved, til der er 365 tegninger (der er 342 pt), og så ser vi...

rené sagde ...

Stine: Det er ret let - du finder ud af, at det faktisk er ret sjovt, og så kan du simpelthen slet ikke stoppe ;) (og hvis du gør, så finder vi dig og.. kilder dig med andefjer til du begynder igen (ok, jeg duer ikke til det der med trusler ;)))

Simone sagde ...

Jeg har det med StineStregen som med ålene: Jeg ved godt at man måske skulle tage en pause for ikke at udrydde dem helt fra jorden, men det smager bare så godt! Det må ikke stoppe!

StineStregen sagde ...

Ih Simone, jeg har lyst til at give dig en eller anden præmie, jeg smiler fra det ene øre til det andet (og du kan se på tegningerne, hvor stort et hoved, jeg har, så det siger ikke så lidt :)

Anonym sagde ...

Vi er ret mange der er blevet hooked på den daglige dosis streg.
Tænk på den kollektive kolde tyrker du ville udsætte en hel nation for hvis du stopper.

Piv piv, du må ikke, please :-(

Hende ninjahævneren har vel også brug for et sted at husere ;-)

Anders VB sagde ...

Som vi siger i hævner-verdenen:

Flammer og bål - jeg æder din ål. Om det er en trussel eller et løfte, må man tænke sig til.