tirsdag den 21. juli 2009

Er intet da helligt længere?

Jeg har altid troet, at alle lirekasser kun kunne spille en og samme melodi, og at de allesammen var af årgang "gamle dage". Det blev ødelagt, da jeg i dag kom forbi lirekassemanden fra helvede, der gav den gas med Eye of the Tiger.

14 kommentarer:

rené sagde ...

Ninja-hævneren er tilbage!

Kan hun hyres til at .. uhm.. 'fikse' min nabo der lige fandt på at bore med et slagbor i betonvæggen imellem vores lejligheder, lige medens jeg sad og var superkoncentreret om noget? jeg fløj ca en halv meter op i luften (+/- 50cm..).

StineStregen sagde ...

Ninjahævneren er aldrig rigtigt væk, hun er jo en del af mig. Du må også have en indre hævner René, som du ikke har nappet fra en anden tegneserie. Et meget vredt 6-tal på damecykel? :D Med kappe?

rené sagde ...

Stine: Uhm.. min indre hævner skifter lidt mellem at være Dolph og den usynlige dræber-amor (sødsuppe-amors onde tvilling).. Dolph er dog også den bløde og lidt usikre mig, og så er han stort set sendt på pension, såeh.. ja.. jo

StineStregen sagde ...

Uh... Dræber-Amor... Good one! Bevæbnet OG kan flyve - jeg er imponeret :)

Hald sagde ...

Er svært glad for at se at Ninja-hævneren tager sig af den formastelige. Ej-men-seriøst - Eye of the Tiger?!
(synes desuden, det er et cool alter-ego, du har dig. Mit alter-ego er Stefanopolus, en meget lidt mondæn, fedladen græker med pomadehår, hvidløgsånde og guldkæder... men han tilbyder dig, mig og vi-to guld og grønne skove...);o)

cyberzed sagde ...

Jeg prøver stadig febrilsk at komme i tanke om hvordan Eye of the Tiger lyder på lirekasse...der er da bare total underligt.

P.S. Indre hævner er Intrige Ulven

Anne Skovbølling sagde ...

Hahaha! Kunne dog meget vel være min lillebrors svigerfar, som er lidt af en klunser/gøgler og som har for nyligt har "investeret" i - ja hold nu fast - en elektronisk lirekasse! (Var selv ret overrasket over, at sådan nogle fandtes i elektroniske udgaver...)
Kan ikke lige på stående fod sige, om den kan spille Eye of the Tiger, men mon ikke?

StineStregen sagde ...

Hald: Fedt(et) alter-ego, men er det din indre hævner? (I så fald WICKED cool hævner :)

Cyber: He, hvis vi skal lave en hær af indre hævnere er der indtil videre end ninja, en bad ass Amor, en fedtet græker og en ulv :D Stik DEN X-men!

Anne-pigen: WTF????? Hvad er pointen med en elektronisk? Jeg troede, at meningen var, at vi skulle tænke "nåååårh hvor sødt, lige som i gamle dage" til de der lirekassemænd...

Martin Kjær Jensen sagde ...

Eye of the Tiger på lirekasse? Faaantastic!
Du vil med fordel kunne læse en artikel, jeg for små to år siden skrev i metro - et portræt af nutidens lirekassemand. De nye lirrekasser er bare meget store Ipods i mahogni. Som så meget andet går de dog i stykker, hvis de udsættes for Nik & Jay.

Lea (Lyriklogik) sagde ...

Det næste bliver vel "Smoke on the water"...på sækkepibe?! :-)

Anonym sagde ...

Lea, you asked for it :-p

http://www.youtube.com/watch?v=Y4XW5MihT-U

Enjoy, ha ha

Stine du har min dybeste sympati, stakkels dine øre ;-)

Hald sagde ...

Hmm... indtil videre har han ikke skulle hævne så meget - har mere tilbudt sig som date stand-in til familiefester (lidt af et catch), reparatør af knuste hjerter og værk. Ved ikke om det er en slags hævn i sig selv...? ;o)

StineStregen sagde ...

Martin: Jamen ACH, jeg troede, at de allesammen var milliader af år gamle :( Jeg føler mig SNYDT!!!

Lene + Anonym: OMG!!! Carefull what you wish for (og her kan andre øretøj så også tage skade, urg)

Hald: Nok mere charlatan end hævner :)

rené sagde ...

Anonym: Arh. Var lige superstolt da jeg fandt det samme link.. men ja, man skal passe på med hvad man ønsker sig.. Der er en regel der siger, at snakker man om et eller andet vildt og outreret - ja, så findes det allerede på internettet ;)
Den har et eller andet nummer, men nu kan jeg naturligvis ikke huske hvad det lige er..