lørdag den 18. juli 2009

Der er ikke noget, der hedder dårligt vejr...

Alle lyde bliver dæmpet, mens dufte bliver forstærket. I stedet for power-agtige hæle-klik-klik bliver alles fodtrin til en blød plasken. Det er som om verden bliver en lille smule mindre. Endelig er det lovligt at sidde indenfor om sommeren med en balje varm kakao og lytte til for længst afdøde jazzsangerinder. Om jeg begriber, hvorfor nogen hader regnvejr.

16 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Stine
Først: ELSKER din blog!
Genkendte dig fredag aften på en restaurant i Århus. Det var dine briller og din kæreste der afslørede dig - rimelig præcist gengivelse af ham du giver her:-) Ville egentligt sådan helt casual sige hej, men så blev jeg starstruck og turde ikke. Min kæreste foreslog, at jeg lave en mega scene og derved måske blev foreviget i din blog - men det turde jeg så heller ikke.
Så jeg må ty til denne tæmmelige anonyme hilsen.
(Nu er det altså ikke for at lyde vildt starker -agtig, men så dig faktisk i biografen senere på aftenen, der havde jeg så min tredje chance for at møde en kendt, men ak...)

Suzanne Eben Ditlevsen sagde ...

Hurra... endelig endnu en regnvejrsentusiast. Og så oveni købet een der tegner som en drøm ;-)

rené sagde ...

regnvejr er fantastisk! ikke at cykle i dog, og slet ikke når det samtidig blæser en halv pelikan, men ellers fantastisk :)

Tina sagde ...

Jeg kunne ikke være mere enig - Regnvejr Rocks! Tak for de dejlige tegninger hver dag:)

Nanna sagde ...

Jeg må simpelthen erklære mig enig! (:

StineStregen sagde ...

Anonym: Hm, jeg var på kærestedate i aften, lørdag, men fredag var jeg bare hjemme og fejre menstruationssmerter på sofaen, så det kan desværre ikke havet været mig :( Æv. Det havde ellers været sejt. Hvis du ser mig igen, og det virkelig er mig, hepper jeg megameget på, at du laver en scene :D (tak for ros og en af de sejeste kommentarer ever).

På tværs: You said it boy/grilfriieeend *knips knips* - og tak for de absolut pæne ord!

René: Så må man jo afholde sig fra den slags maniske udfoldelser ;)

Mandrup: Jo tungere regn, jo hyggeligere. Sådan er reglerne.

Tina: Velbekomme - og heldigt, at vi bor i Danmark. Her kan man i hvert fald sjældent klage over for lidt regning.

Nanna: Godt! Så ved vi, hvor vi står.

Anonym sagde ...

Hej Stine
Min lille "det-er-da-hende-der-der-tegner-den-der-blog-jeg-er-lidt-foruroligende-meget-afhængig-af - og hendes-kæreste-med-det-runde-hoved-briller-og-skæg"-oplevelse fandt sted lørdag aften på et sushi serverende sted lidt skråt bag ved Bruuns galleri.
Vil se om jeg kan samle mod til at lave en scene hvis jeg ser dig igen.
Måske skulle jeg bare lave random scener overalt i Århus, og så løbe hjem og se om de er kommet med i din blog??

Uden Relevans sagde ...

Alt vejr er vel dejligt vejr, det gælder om at nyde det der berømte nu :)

StineStregen sagde ...

Anonym: Gud hvor stenet, så VAR det os! Frygtelig glad for, at du genkendte kæreste - han har nemlig trimmet sit skæg helt kort for første gang, og hans hår er så lysnet af solen, at jeg ikke helt ved, hvor meget han ligner den tegnede kæreste mere... Og Århus kunne da egentlig godt trænge til nogen, der laver lidt flere scener :D Gerne på den der Alexis-agtige måde. Så lover jeg at tegne det, hvis jeg kommer forbi ;)

Relevans: Her er der tørvejr i dag på den grå måde. Så hellere øsregnvejr!

StineStregen sagde ...

Jeg vil iøvrigt gerne understrege, at jeg er enormt fremmede-personer-venlig, så hils endelig, hvis I skulle møde mig engang :)

Anonym sagde ...

regnvejr er godt bare ikke når man som postbud skal arbejde under regn og blæst... Det må gerne vente til man faktisk kan nyde det...

StineStregen sagde ...

Ok, det kan jeg faktisk godt se, at det må være en lille smule surt...

Susie sagde ...

NEJ, NEJ, NEJ! Det går simpelthen ikke.Her i Danmark skal vi brokke os over vejret, ligegyldig hvilken type vejr der er. Tænk hvis vi pludselig begynder at blive tilfredse, endda (gys og gru) GLADE over vores vejr. Så falder det hele jo fra hinanden. Hvad skal vi så tale om? Nej, jeg forlanger at ALLE beklager sig over vejret, ellers bliver der kaos og anarki :DDDD

Susie
Fantastisk blog du har dig iøvrigt:)

Anne Skovbølling sagde ...

Åh Stine, hvor ER jeg enig i regnvejrshyldesten! (men det ved du vist godt...*smiler*)
Og hvor er det bare skægt at følge med I, at du er ved at være lidt af en kendis hihi... :)

StineStregen sagde ...

Susie: Årh hvad, jeg er totalt meget sådan en rebel, der bare gør det modsatte af det danske. Booorn to be wiiii-iiild *wrrrrmmm wrrrooommm* :D
(og tak for pæne ord om blog)

Annepige: HAR jeg fortalt dig om dengang, jeg blev genkendt på en bar? (og det var så hele historien om mit liv som kendis)

Ravn sagde ...

Der er ikke noget bedre end tungt øsende regnvejr, når man er lige ved at være rask efter at have ligget på langs flere dage i træk og ikke at have været udenfor. Nøj.