mandag den 18. august 2014

Men skaaaaaaaa-aaaaaaat...
Da jeg voksede op, var der en gammel  cerutdame på vejen, der hed Damen Med Det Blå Hår (det var hendes rigtige navn). DET KUNNE BLIVE MIG!

11 kommentarer:

Unknown sagde ...

Don't go down that road. Seapunks uddør lige om lidt alligevel

StineStregen sagde ...

Christina: Dammit, jeg nåede ikke at høre om dem før nu!

AnnM: Det ser også rædsomt ud, siger han...

Topsi sagde ...

Mine spejdere mente på vores sommerlejr, at jeg skulle male mine dreads regnbuefarvede. Det mente jeg ikke. Så farvede jeg mit pandehår blåt. Så mente de, at jeg lignede Oh Land. Tror ikke, at det er noget jeg vil fortsætte med.

Anonym sagde ...

ej okay, jeg har også drømt om pastel hår i et helt år nu, men har ikke nosserne! magter ikke smadret hår og klamme udgroninger. men men PAAAAAAAASTEEEEEL?! <3 <3 <3

karoline sagde ...

Uh, har købt turkis farve, der bare ligger og venter på mit også 33-årige jeg.. Og tør ikke helt.

Christina sagde ...

Kan han da ikke forstå, at din kunstneriske sjæl lider overlast, hvis du skal lægge bånd på dig selv, på den måde! Giver du måske ikke ham plads til personlig udfoldelse?

Anonym sagde ...

Har I ikke hørt om hårkridt? Særligt Hot Huez lader til at være lettest og mest skånsomt for håret. Enjoy ^_~

Louise Rose sagde ...

Gør lige som jeg og brug pulver farver. De holder indtil næste hårvask. Jeg plejede at komme det i enderne, inden jeg (dumt dumt dumt) klippede mit hår kort. Kan købes i bla. Pieces. Kan klart anbefales! Hilsen pigen der tit har pastel hår en dag eller to...

Carsten sagde ...

To ord: Jenji Kohan! http://hairstyles.thehairstyler.com/hairstyle_views/front_view_images/9050/original/Jenji-Kohan.jpg

Uden Relevans sagde ...

jeg synes du skal gøre det!

Havde selv candyfloss farvet hår engang. for læææænge siden.

Cecilie sagde ...

Havde besluttet mig for (og faktisk aftalt med frisør), at jeg skulle have lyserødt hår mens jeg var på barsel. Men nu begynder jeg også at blive lidt en kylling. Har ellers (så vidt jeg husker, og hvis jeg husker forkert skyder jeg bare skylden på amme-hjerne) fået lov af manden