mandag den 4. august 2014

Langsigtet investering


Den er godt nok dyr, tænkte jeg, og kiggede en ekstra gang på den angiveligt trendy regnjakke med perfekt længde i blå. Det var i maj og det var mange år siden, jeg sidst havde haft en regnjakke. Den er godt nok dyr. Men det regner altid sådan om sommeren. På den måde har jeg faktisk fortjent angiveligt trendy regnjakke med perfekt længde i blå. Jeg købte en meget dyr regnjakke og hængte den i gangen.

5 kommentarer:

Trine Jensen sagde ...

Når man tager en paraply med regner det aldrig. Så tak for din investering, det har sikret os en skøøøøøøn sommer ;-)

SP87 sagde ...

Det er jo et eller andet sted heller ikke fair, når det nærmest overhovedet ikke har regnet siden... Og når man så bliver overrasket af regnen, har man naturligvis ikke taget den med fordi "jamen solen skinnede jo da jeg tog hjemmefra". Jeg er sikker på at den viser sig at være en helt fantastisk investering senere på året, når der rent faktisk kommer lidt nedbør :)

StineStregen sagde ...

Trine: Da jeg opdagede den på knagerækken, krævede jeg faktisk også, at både min kæreste og min søster sagde tak :D

SP87: Jo jo, det er bare så uendelig ironisk, at den ENE sommer, hvor det stort set ikke regner... Det er der, jeg er bedst forberedt :D

Anonym sagde ...

Vil osse bare sige mange tak og høre, om du har planer om at købe noget virkeligt varmt vintertøj til din knagerække :)

Anonym sagde ...

Dejligt med sommer uden regnvejr! Men lad det endelig blive mega koldt og frysende til vinter, så vi undgår alt det kryb, bier og hvepse næste år :D
Ved ikke lige hvad du skal købe for at sørge for det... En bikini i november? :D