søndag den 3. august 2014

På date med ...Jesus?5 kommentarer:

Anders sagde ...

Det der situationsfornemmelse kan også være svært ;-)

Anonym sagde ...

Der mistede I da vist den bedste ven I nogen sinde ville have haft i jeres liv :)

StineStregen sagde ...

Anders: Det skal jeg love for...

Anonym: Jeg prøver at lade være med at bliver venner med folk, der er blottede for situationsfornemmelse og social intelligens - det gør ting så dææælens vanskelige...

Anonym sagde ...

Genialt tegnet Stine :) Men jeg synes det er fedt at I prøvede at sige til ham på en pæn måde at I gerne ville have fred, man skal nogen gange bare sige det som det er. Lidt fred har man også krav på, men hahaha kunne ikke lade være med at grine for vildt. Men ved du hvad sådanne situationer er oftest de mest mærkelige, men også de bedste historier man kan grine af senere i livet! :)

Kirstine sagde ...

Åh, jeg tror desværre jeg har mødt præcis samme mand et par gange. Han er ikke helt normal (-_-)