torsdag den 21. august 2014

August er en sommermåned2 sekunder senere:Der er sommer en hel måned endnu, sagde jeg til min kæreste og rippede endnu et havecenter. Bagefter døde jeg af bitterhed over ikke at have investeret mine mønter i uld.

5 kommentarer:

SP87 sagde ...

Men i det mindste er regnjakken da blevet mere end retfærdiggjort efterhånden :-)

StineStregen sagde ...

SP87: Ja, det er den i høj grad. Måske er det faktisk mig, der har jinxet alt den regn frem...

Anne S. sagde ...

Enig enig! Kom nu tilbage med den sommer!

Jeg sover med strømper, natbukser, langærmet OG kortærmet T-shirt fordi jeg nægter at tænde for varmen her i august.

Brrrr....

Kathrine sagde ...

August er sommerens søndag <3

Lone Johannessen sagde ...

Åh, det minder mig om et Tove Jansson citat:

"Every year, the bright Scandinavian summer nights fade away without anyone’s noticing. One evening in August you have an errand outdoors, and all of a sudden it’s pitch-black. It is still summer, but the summer is no longer alive."