mandag den 11. august 2014

Le efterlysning
Jeg skrev det her på facebook i fredags, men deres system gør vist, at det kun er 6%, der ser det, man skriver, og i skal ALLE sammen vide, at I er awesome, og så fandt jeg ikke Kristina (jeg har fundet nu). Så voila, le copy/paste:

Jeg kan godt blive kæphøj og prale med at have de sødeste læsere i verden – jamen hvad kan man gøre? I _er_ fabelagtige. Se nu bare søde Kristina, som har sendt mig den her bog, desværre er jeg selv mindre fantastisk og har på en måde fået smidt både konvolut og mail fra Kristina ud, så jeg ikke kan sende noget til tak. Kristina, hvis du ser det her, vil du så ikke være sød at sende mig din adresse – igen? Undskyld og TAK.

2 kommentarer:

Nanna sagde ...

Aah, jeg troede i første omgang, at det var en efterlysning af dine fødder ;) Men vi krydser fingre for, at du finder Kristina nu

Anonym sagde ...

Hun er bare den bedste hende Kristina. Hlsen Kristinas veninde :)