tirsdag den 5. august 2014

Kartoffel/kartoffel5 kommentarer:

Laika sagde ...

Jeg synes din mand trækker det ned på et plan hvor det ikke hører hjemme :-D

StineStregen sagde ...

Laika: Jeg kunne næppe være mere enig :D

Anonym sagde ...

Åh Gud, det kunne godt være mig:-) Hilsen Susanne

Carry My Style sagde ...

Tja, indimellem har de en pointe de kære mænd..;-) Min kæreste - der er en del mere huslig end mig har også lært mig at være systematisk omkring oprydning, så jeg ikke rydder op/sorterer i tre forskellige rum på én gang.. Han har også lært mig at lægge tøj pænere sammen, så jeg ligefrem har taget et foto af mit klædeskab nu - never happened before!:-D

Cecilie sagde ...

Min ellers ret huslige kæreste rydder også lidt for meget op ved bare at flytte ting hen på mit skrivebord (som aldrig bliver ryddet op - jeg flytter bare mig og de ting jeg bruger hen til spisebordet - indtil de så bliver flyttet tilbage til skrivebordet)