onsdag den 20. august 2014

Mit hoved er en si


Jeg fik stress engang, og det ødelagde min hukommelse. Det ordner sig, sagde min læge og skiftede emne. Det er flere år siden, og I kan tro, jeg glæder mig til, at det ordner sig. I mellemtiden glemmer jeg alt, aftaler især. Vigtige aftaler, hyggelige aftaler, søde aftaler, ligegyldige aftaler, gode aftaler og dårlige aftaler. Lønsomme aftaler. Tit glemmer jeg at aftale aftaler og bekræfte aftaler og eventuelt at aflyse aftaler. For det meste glemmer jeg også, at jeg har glemt aftaler, hvilket rent samvittighedsmæssigt er praktisk i hvert fald for mig.

Når jeg husker, de aftaler, jeg har glemt, er det klokken 4 om natten.

10 kommentarer:

Marie sagde ...

Åh, hvor jeg kender det.. Men jeg vælger tit at tænke - verden faldt heller ikke sammen denne gang, så altafgørende var det vel ikke.

Carina sagde ...

Jeg har engang glemt min gode vens fødselsdag. Det var godt nok mens, jeg var stresset. Fødselsdagen var den 19. december, og jeg opdagede først fejlen, da vi nåede til juleaften, og jeg ikke kunne forstå, det var allerede, for jeg skulle jo til fødselsdag først.

Så ved man, den er gal.

Hyldeblomst sagde ...

Jeg er også gået fra klæbehjerne til teflonhjerne.
Stress er en nar.
Det er du ikke.

Vundermutti sagde ...

Du er ikke et dårligt menneske. Du er et dejligt menneske. Stress er noget fanden har skabt på en sygt råddan dag. Kram

StineStregen sagde ...

Marie: Falder sammen gør den jo heldigvis sjældent, men så sjovt er det heller ikke at svigte kære venner og glemme at betale sine regninger :)

Carina: Jep! Jeg har brugt to år på at lære min kærestes fødselsdag og alder udenad, jeg er så bange for at glemme den også.

Hyldeblomst: Det ER fanme irriterende. Den må godt lige komme tilbage, den klædehjerne.

Vundermutti: Du er sød :) Men det har jo nogle konsekvenser at glemme de ting, der til forveksling minder om at være et råddent menneske :)

Maria sagde ...

Jeg var nede med stress her i foråret og min hukommelse har været elendig lige siden. Et eller andet sted meget rart at vide at de to ting kan være relateret.

Unknown sagde ...

Hvad er en klædehjerne? Og hvilken slags klæde taler vi om?

Unknown sagde ...

Jeg har også prøvet turen, og kan trøste med at noget af hukommelsen kommer stille roligt tilbage igen.

Og så kan jeg klart anbefale at bruge Google kalenderen, både på PC, Iphone og Ipad.

Bare sørg for at du bruger den samme Google konto, så har du altid en kalender som er opdateret.

Rutsje sagde ...

Kender det. Stress og depression har også ædt min hjerne, det er heldigvis blevet lidt bedre, som tiden går .. Men bare jeg er en smule presset igen, så forsvinder hukommelsen .. :(

Rikke fra http://hvorsvaerterdetlige.dk sagde ...

Ååååh jeg kender det. Du er ikke den eneste. Tør slet ikke sige hvor længe det har varet hos mig, men jeg har så også andet i bagagen, der har øget problemet (læs behandling med bivirkninger). Som min øjenlæge en gang sagde da jeg (endnu en gang) havde glemt en tid hos hende: "Skidt sker!"
Vi gør det jo ikke med vilje, og det må vi så forklare folk, og håbe, at de forstår. Men ja det er svært selv at acceptere, og det er jo egentlig det vigtigste.