onsdag den 6. august 2014

Gaven til os, de kedelige

Sommerregn er vidunderligt. Duften, synet, lyden, tyngden, nytten og alt det. Men det bedste er, at sommerregn fjerner stress over ikke at gøre hver dag til sit livs strålende lattermilde sommer.

8 kommentarer:

Kirsten sagde ...

Smukt sagt! Der skal være vejr til det hele ....

Kira sagde ...

Og så bliver vores planter så glade <3

Anonym sagde ...

Enig med Kirsten, meget smukt sagt!

Anonym sagde ...

Enig. Og du kan få brugt din flotte regnfrakke!

Anne sagde ...

Lige præcis!
Troede jeg var den eneste der har det sådan. Elsker sommerregn. Mit hamrende over-jeg tager så lige en slapper med at synes at vi skal ud ud ud ud ud ... solcreme, bade, stohej, is, mere stohej og æde af livet. Det er jo pisse anstrengende med alt det gode vejr :-D
Anne

Kamille Løje sagde ...

Åh, hvor er det bare det rigtigste, Stine. Man kan jo få helt ondt i maven over at himlen kan være så blå og høj om sommeren, så hurra for regn.

Unknown sagde ...

Enig! Man får så pokkers dårlig samvittighed, når solen skinner for fulde hammer, og det eneste man har lyst til, er at netflixe på sofaen.

Vivian sagde ...

Hahahahahaha, det er nok den bedste sommerkommentar ever! For ja - vi er altså nogle der ikke orker at gøre hver eneste solskinsdag til en ny unik dag i ens liv. Vil fremover tænke på den her sigende streg og føle mig umådeligt godt tilpas med min indstilling til solskin, for det kan sagtens nydes indefra også.