mandag den 3. juni 2013

Det skulle vi gøre snart igenMange mange mange tak for en vidunderlig weekend med tegneseriefestival. Tak til alle jer, der kom hen og sagde søde ting og bad pænt om en tegning. I er så søde, at det er svært at fatte. Rigtig mange undskyldninger til jer, der ikke nåede at komme til. Jeg havde regnet med, at maks 10 ville dukke op, så jeg havde planlagt helt skævt og sagt ja til alt for mange aktiviteter. Det lærer jeg af til næste gang.

Ps Jeg oplevede selv kun ca 15 minutter festival, så jeg fik kun taget ét billede. Satser på at (få lov til at) negle nogle andres og lave et lille album på facebooksiden. Hvis du har billeder, må du meget gerne lægge dem op derinde (hvis de altså har relevans for StineStregen, ellers bliver det måske lidt forvirrende...)

Pps Maren beskrev Copenhagen Comics meget bedre end mig.

Ppps Der var en enkelt pige, jeg lige præcist ikke kunne nå at tegne til fredag, som sendte sin kæreste til samme oplevelse lørdag. Hvis du er den pige, vil du så ikke skrive til mig på facebook? Så vil jeg altså gerne sende dig en tegning.

PPpppPPfPpppdspds Tegningen på billedet er mit bidrag til festivalens program. Jeg ved ikke, hvorfor blogger forvrænger farverne sådan - den er rigtigt i gustne nattefarver.

9 kommentarer:

Hybel sagde ...

Aner jeg melodien, i taleboblerne er "Maler byen rød" med Birthe Kjær. I så fald.....er dèt kult.

StineStregen sagde ...

Hybel: He he he, det er i hvert fald ikke tænkt sådan :D Men hvem ved, hvad Birthe Kjær kan gøre ved én...

Jesper Brunholm sagde ...

Jeg hørte den her: http://www.youtube.com/watch?v=FrSoOfMNwrI i hovedet som lyd til den dejlige tegning :-)

Duvier sagde ...

Det er jo Aristocats: hvem vil ikke gerne være kat! :)

Cherry Dunia sagde ...

Det var virkelig hyggeligt at møde dig :) Jeg holdt vagt til jeres panel om webcomics fremtid, og jeg må sige at jeg var meget imponeret over hvor stor success i egentlig havde med webcomics, jeg tror nok jeg vil kaste mig ud i det, føler mig godt inspireret efter copenhagen comics.

Kig forbi min anden blog i mellemtiden :)
Cherrydunia.blogspot.com

StineStregen sagde ...

Jesper og Duvier: Det var PRÆCIST den jeg ikke kunne få af hjernen igen :) Og så blev det til... jamen hvorfor ikke bare tegne det? :D

Cherry: Jamen du skal da kaste dig ud i det! Nettegneserier er sjove og man lærer en hel masse af det.

Peter Kielland-Brandt sagde ...

Hej Stine

Grunden til blogger forvrænger farverne i din tegneserie, kan være at den fil du har lagt op er gemt med en cmyk farve profil, der er fin til trykte ting, men knapt så god på nettet. Hvis det er det, der er problemet, så gem som rgb istedet.

Venlig hilsen
Peter Kielland

StineStregen sagde ...

Peter: Jeeebus - så ER man træt i hovedet, når man ikke er kommet på det selv :D Tak.

Østfronten sagde ...

Søsterlil forærede mig to fine Stinestreger - og særligt den med dit farvel til farmor er så fin og minder mig så meget om min egen farmor. Jeg er sikker på, at vores farmødre hygger max et sted derude med sjusser og smukke mænd.