fredag den 21. juni 2013

Ses vi litterære typer på Godsbanen?
Så ok, Litteraturens dag er ikke en tegneseriefestival. Men jeg kommer alligevel - med min helt egen lille stand! Og jeg har besluttet mig for, at som på en tegneseriefestival laver jeg også stinestreger til alle, der kommer forbi, og gerne vil have en.

Så kig forbi lørdag den 29. juni på Godsbanen i Århus. Hvis godt vejr er vi ude, ellers rykker vi ind i øhm... et sted på Godsbanen. Mon ikke de skilter med det? Det starter klokken 11 og indgang koster GRATIS.

Min plan er at udstille lidt originaltegninger, sælge et par print + postkort og så tegne til dem, der gerne vil have det. Så pls kig forbi, så jeg ikke skal sidde der og blomstre alene.

I øvrigt: Jeg vil helst gøre ALLE glade! Men det er en dag, hvor der (potentielt) sker meget, og det betyder små, hurtige tegninger. Din tegning bliver lavet kun til dig og YAY hvis du har idéer til motiv (på Copenhagen Comics lavede jeg bla eksamensmotivations-Stine og Wonderwoman-Stine, og det var MEGA sjovt) - men det er ikke en dag, hvor jeg laver et detaljeret fødselsdagsportræt til din veninde eller bud på hvordan din families nye hus ser ud med jer allesammen inden i.

9 kommentarer:

Ibs sagde ...

Årh, det vil jeg GERNE!

Anne S. sagde ...

YES, endelig i Århus og jeg kan være med. Kommer med nyopererede øjne og 'kigger' tegninger.

Mikkel sagde ...

Du skulle altså komme til Aalborg en dag! :)

StineStregen sagde ...

Ibs: YAY!

Anne S: Hurra! Jeg skal forsøge at få lidt farve af solen inden, så jeg ikke blænder dine nyopererede øjne.

Mikkel: I kan da bare lave et-eller-andet hvor I inviterer mig :)

Nanna Juel sagde ...

Æv da også... Jeg bor for langt væk, men hav en god dag, og få nu ikke krampe i fingrene ;-) Du kan måske tegne en stinestreg i tankerne for mig? Så skulle det være en Stine, der har fundet en magisk sten, der kunne give kræfter til eksamen! Haha, jeg håber solen kommer den dag, så du ikke skal sidde inde og kukkelure :-)

StineStregen sagde ...

Nanna: Tegninger i tankerne er heldigvis dem, der går hurtigt :D Hvis du har en ven eller veninde i nærheden, kan du jo sende personen afsted. Der er gratis entre!

Anonym sagde ...

Øv, kommer du ikke snart til kbh? For så vil jeg bede om en tegning af mig og min golden retriever, der holder os for ørerne, mens datteren på 2,5 sidder på sin gyngehest, og trækker den i ørerne, så den siger en meget høj og grusom lyd - og ungen elsker det!

StineStregen sagde ...

Anonym: Sådan en kan man nemlig snildt lave på fem minutter... :D

Anonym sagde ...

Kan man måske erhverve sig et af dine fine postkort, selvom man ikke var litterær på Godsbanen i lørdags? Har haft "I like big butts and I cannot lie" på hjernen de sidste dage - det er den eneste linje, jeg kan. Til gengæld har den kværnet på repeat! Altså sammen er dit postkorts skyld :)
Vil rigtig gerne købe den med de store bøger, hvis du har flere tilbage?
/Karina