mandag den 3. juni 2013

North Side hypening


Hvad er det eneste med musik, der er sjovere end North Side? Kidding - der er ikke noget. Og da slet ikke noget med et bedre program. De søde mennesker derfra har inviteret mig til at kigge forbi og tegne lidt om det hele undervejs, så jeg polerer gummistøvlerne og regntjekker tegnegrejet! Vi ses derude, ikke?

8 kommentarer:

fasterfis sagde ...

Jo, vi gør da så! Levn lige tid til at hænge lidt ud med mig!

StineStregen sagde ...

fasterfik: JAAAAAAAAAA!

Mette sagde ...

Juhuu! Vi ses :-)

Malou Klidmoster sagde ...

Ja, vi gør. Det bliver en fest :-)

amarOrama sagde ...

Jo vi ses!

Rita sagde ...

Årh, hvor fantastisk! Jeg har kigget dine tegninger længe, så det bliver fint at se, hvad du kan få ud af festivallen.

Måske ses vi!

helloimshi.blogspot.com
kalejdoskopiske.blospot.com

Unknown sagde ...

Glem gummistøvlerne. I år bliver vejret fantastisk! Jo det gør!

Unknown sagde ...

Sidder du og tegner derude?
Jeg har netop fundet ud af, at jeg skal af sted søndag :-)