tirsdag den 11. juni 2013

Mængde af regnvejrsudstyr: OvervældendeVejrudsigten for Northside er ikke så slem som sidste år, men stadig lidt nærig på solskin. Jeg vælger at mindes, hvor utrolig meget jeg vandt i tørhed sidste år - ikke hvor mange penge jeg lagde i varm-øko-kaffe-med-sprut-baren.

8 kommentarer:

Johanne sagde ...

Man skal aldrig gå ned på udstyr! - siger friluftsmennesket, der ikke en gang vil begynde en opremsning af sit udstyr.

Fie sagde ...

Vi vil have sol i år! Men jo, vi kommer også med regnslag, dog af engangstypen.

JL sagde ...

Ups. Kommer i tanke om at mit eneste sæt fodtøj er stort set slidt op og jeg har ikke mulighed for at shoppe inden fredag.

Anonym sagde ...

Jeg er vildt imponeret....men jeg har selvfølgelig også kun en baseball kasket til regnvejr.

StineStregen sagde ...

Unknown: Nu gad jeg faktisk godt høre, hvilket udstyr du har...

Fie: JA. sol helst!

JL: Well, måske kan man klare sig uden en regnslag der doubler som en biwuakbund (hvad? Det er da praktisk), men sko kommer man ikke langt uden.

Ducky: Det betyder våde fødder i regnvejr, går jeg ud fra :D

Sarahgraphicsdk sagde ...

Håber for alle der skal afsted at solen titter frem, satser på "lettere skyet" og beder til at regnvejret bliver væk.

StineStregen sagde ...

Sarah: Det lyder altså også som den optimale løsning - tørre fødder og ingen solskoldning :)

Johanne (der var unknown i første kommentar) sagde ...

Jeg har et regnslag til min backpacker-rygsæk, et regnslag til min almindelige rygsæk, regnbukser med lynlås i begge sider, så de er nemmere at tage af og på, regnjakke (til alt for mange penge), ekstra regnbukser, ekstra regnjakke, vandtætte vandrestøvler, gummistøvler, underlag til under teltet, som holder vand nedefra ude og vandtæt kortholder. Det var blot en opremsning af mit regnvejrsudstyr. Så er der udstyr til andre tidspunkter.