mandag den 10. juni 2013

Bambi på sneglefarten
Som alle andre raske piger har jeg et gigantisk crush på roller derby. Både på sporten og de brutale kvindemennesker, der udfører den. Nyligt forsøg på rulleskøjtning i nærheden af roller derbyende damer tyder på, at jeg skal holde mig til at beundre dem på afstand.

11 kommentarer:

Kira sagde ...

Jeg lærte også i en tidlig alder, at jeg måtte opgive at stå på rulleskøjter. Det fungerer ikke rigtigt, når ens ben bliver stive som.. træstammer?

Uanset er det sejt, at du har prøvet det!

Ibs sagde ...

Men tænk, at du turde! Kudos, mand. Og så elsker jeg sneglens kommentar, troede verden helt havde glemt den frase, så fabelhaft!

Vundermutti sagde ...

lyskryds og lygtepæle er glimrende "bremser". Hug them - worked for me.

Maya sagde ...

Bøj dine knæ, Stine, du gider ikke falde på numsen. Når man først holder op med at falde bagover er det slet ikke så slemt. Og spørg de søde derbydamer om hjælp - det er de ret gode til :)

(til mine første derby-timer i Berlin kunne næsten ingen stå op på rulleskøjterne overhovedet. du er langt foran allerede)

Anonym sagde ...

HAHAHAHAHA - shit det er en sjov snegl!!! :)

Jonna

Skrumle sagde ...

Aww, dear, jeg kender det der alt for godt! Jeg er heller ikke modig lige så snart jeg kommer på hjul. Men jeg får faktisk lidt lyst til at hive de små djævle frem igen, nu vejret er så fint!

Anonym sagde ...

Tror det er en af de aktiviteter hvor jeg lynhurtigt konstaterer at der er fordele ved at blive ældre så alder kan bruges som undskyldning.

B sagde ...

Der er jo også andre muligheder på rulleskøjter end lige netop roller derby. Jeg an klart anbefale rulle-hockey. Det er endless fun :)
Og man slår sig (næsten) aldrig når man falder fordi man jo er pakket ind i udstyr :) Eller, det er i hvert fald ofte "skader" der nogenlunde hurtigt går over igen, og som ikke behøver forhindre en i stadig at spænde rulleskøjterne på og kaste sig ud i kampen :)

StineStregen sagde ...

Kira: Stive som træstammer - og så kan man jo ikke bremse! Angsten er overvældende :D

Ibs: Altså... jeg tøffede rundt ved et lille stakit, mens de andre stormede rundt og var mega lexi.

Vundermutti: Men de er ikke så meget en del af roller derby :-/

Maya: Men... det er hårdt jo... Og ja, damerne var fantastiske - men selv de kan måske ikke bare lige lære mig at være modig ;)

Jonna: En provokerende snegl!

Skrumle: Det ser jo så SEJT ud, når folk er gode til det. SEEEJT! Så god tur :)

duckysrapping: Fordi man er så skrøbelig i min alder? Det er det, jeg vil sige fremover ;)

B: Du mener en sport med kæppe og tonstunge, barberskarpe dimser, man skal slå med kæppene? Heeeeelt ufarligt :S

Lone sagde ...

Du kan bære din skam med stolthed, ved siden af min.
Som tidligere skøjteprinsesse (Jesus!) og senere teenage-tom-boy kan jeg faktisk stå på rulleskøjter og besluttede mig for at imponere alle de seje Roller-Derby-piger til Friday Night Skate i København med mine fabelagtige evner, så de selvfølgelig ville invitere mig direkte med på holdet, Ellen-Page-i-B-film's-Whip It-style.
Nåede da også både at fedte mig ind i crowded med dåseøl og få inviteret mig selv med til en uofficiel træningssession om tirsdagen, før jeg rigtigt skulle spille smart og nåede lige at ytre ordene: "Nåmen, hvis jeg skal træne med jer, så må jeg vist hellere få købt noget sikkerhedsudstyr-tøhøhøhø", før jeg skruede fandango-tangenterne op på en solid 11'er og tog det eneste styrt, ud af 2000 mennesker på en 20 km. lang tur.
Slikkede asfalten, mens mine briller fløj 15 meter foran mig. Det lykkedes mig både at slå hovedet, højre skulder, håndled, tommelfinger og pegefinger (for hey, ingen af tingene bruger jeg jo til hverdag) og bøje et ribben og halvflæbe over det.
Og flække min rulleskøjte midt over: https://twitter.com/0ffwhite/status/340559523053989888/photo/1

Jeg rev også et barn med i faldet, for ligesom at vise min elegance lidt ekstra frem.

Jeg hørte aldrig fra dem, angående tirsdag.
Du har intet at skamme dig over.

StineStregen sagde ...

Lone: Noooooooo, dit stakkels stakkels menneske. Men jeg tænkte nok, at det var livsfarligt!!! Og i det mindste gjorde du det grundigt, når du nu var igang...