fredag den 14. juni 2013

Northside 2

Der er noget lidt skrøbeligt over at ankomme til en festival med computer og scanner - men se, nu er det testet og DET VIRKER! Til gengæld havde jeg glemt at spørge, hvordan jeg egentlig fik armbånd, så jeg blev først krediteret et stykke tid efter ankomst. Men nu er jeg bevæbnet med backstagearmbånd, tegnegrej, scanner og en mindre maskinpark! Nu må mission være musik, drinks og knuzzer til alle.

3 kommentarer:

Lene sagde ...

God festival, jeg vil følge med her hos dig, og tænke på min datter og hendes veninder samt min kollega og hendes veninder, som alle som dig har glædet sig til denne weekend. Må solen finde jer :-).

Unknown sagde ...

Helst så mange drinks, at du ikke kan stave til drinks.
Og skal der tegnes!

StineStregen sagde ...

Lene: Tak :) Jeg håber, din datter + veninde havde en god festival også, trods regn.

Lasse: Jeg gav mig selv fri om aftenen, når der var drinkses ;)