tirsdag den 25. juni 2013

Episk spildepower


Den her tegning fik min søster til at genopfriske et klassisk minde, som vi ofte tager frem og snakker om. Dengang vi var på pizzaria for at få pitabrød med rejer (mega luksus man skulle spare op til) og hun spildte næsten lodret opad i en potteplante. Hvordan det skete er stadig et mysterie, som vi (siden midt/slut halvfemserne hvis du ikke kunne se det på tøjet) har forsøgt at ræsonnere os frem til en løsning på. 

4 kommentarer:

Katherine Diez sagde ...

Hvor er det tøj bare SÅ 20-something years ago!

Grazielle sagde ...

Er vild med hårelastikken.
..og et bud på jeres undren..Måske har i grint så meget at det har spruttet op på planten. Det kender jeg godt for mig selv. :-)

Sif sagde ...

Anderumpe! Sådan en frisure havde jeg også. Komplet med hættetrøje, ekstremt svaj i bukserne og buffalosko. Og sort hår. Jeg fastholder stadig at jeg var totalt sexet.

JL sagde ...

Trods det at jeg tilbragte halvdelen af halvfemserne på kollegium, er jeg totalt blank hver gang folk snakker om typiske halvfemserting. F.eks. aner jeg ikke hvad buffalosko er.