onsdag den 19. juni 2013

Det er altså kun med *mild* tvang


Indledt er få-folk-tilbage-fra-København-kampagnen. Succesfuld vil den blive.

11 kommentarer:

Fie sagde ...

Northside fik mig til at indse hvor meget jeg savner at bo i Århus, så jeg kan kun være enig.

Anne-Christine sagde ...

Northside fik mig til at indse, hvor mange jeg savner, der skulle tage at bo i Århus (igen) - jeg er helt med på kampagnen!
Alternativt, hvis der er nogen, der har/kan opfinde en portal mellem Kbh/Fanø/Mexico og Århus?

Gitte sagde ...

Vi er jo altså også nogle københavnere, der bliver venner med de tilflyttende jyder - og vi synes, at det er rigtig ærgerligt når de flytter tilbage igen... Gitte (med et rigtigt godt vennepar, der lige har forladt København for at flytte til en eller anden lille by uden for Århus)

Trine-Maria Kristensen sagde ...

Ej hvor dumt - jeg troede jo bare du boede i København ... og jeg kommer jo nok ikke sådan lige til Århus med rævehunden, men sig til, når du er på djævleøen (efter 7. juli) så du kan møde den! :-)

StineStregen sagde ...

Fie: Haaaa!

Anne.Christine: Lige præcis det samme skete for mig- Det blev sådan helt tomt, da de smuttede igen.

Gitte: Hamen... så tag med?

Trine-Maria: Jeg er tit i København, så det tror jeg ikke bliver noget problem :)

Ida Rud sagde ...

Jeg blev så skuffet, da jeg flyttede til Aarhus for at starte på Journalisthøjskolen.
Jeg var sikker på, at jeg ville synes, det var enormt hyggeligt det halvandet år, jeg skulle være der... og ærligt talt, der gik ikke mange uger, inden jeg fik cabin fever og hjemve...

Hvorfor elsker du Aarhus, Stine?
Det er ikke for at være snobbet eller noget... det er et oprigtigt spørgsmål.

StineStregen sagde ...

Ida: Jeg tog lidt tid om at falde til i Århus. Det er svært at blive venner med folk her, men til gengæld falder man ikke væk igen, hvis man først er venner med folk. Så bliver man i deres bevidsthed.

Da jeg prøvede at bo i København blev ting ligesom ved med at være uoverskuelige. Hver gang, jeg skulle mødes med nogen, havde de deres 80 bedste venner med også. Jeg blev tit glemt. I Århus har jeg en "flok", hvor jeg per automatik kommer med til ting. Folk i Kbh har flere "flokke" og man skal holde sig til. Jeg faldt helt ud af flere sammenhænge og blev lidt bange for at trænge mig på, hvis folk var sammen med deres hippere venner. Men det er nok et spørgsmål om temperament? Jeg tror godt, jeg kunne bo i København igen, for det er en dejlig by. Men jeg elsker at bo i Århus :)

Anonym sagde ...

Aarhus er det bedste sted i verden - Er selv flyttet helt af helvede til og jeg savner fabelagtige Aarhus hver eneste dag. Bliver fantastisk at komme tilbage en dag.

Lisbeth

StineStregen sagde ...

Lisbeth: Så er det da trist, du er flytter herfra. Godt, du tænker på at komme tilbage :)

Christina Jensen sagde ...

jeg sætter stor pris på din kampagne! du er den bedste "københavner-tilbage-til-århus"-kampagnemager. Next time we will be victorious!

StineStregen sagde ...

Christina: Lad os se på som "det var bare starten"!!! We shall be victorious!