tirsdag den 21. maj 2013

This time it's personalMidesvin reagerer primært på insektsæbe ved at bosætte sig på rabarber. Pæne uskyldige yndige velsmagende rabarber.

7 kommentarer:

caroline sagde ...

hvis nogen skal fra Aalborg til Stineland og vil medbinge en frisk og rask og landlig rababer - så leverer jeg gerne en afløser.

StineStregen sagde ...

Caroline: ÅRH <3

Sofie sagde ...

Ååååh. Øv. Jeg brugte hele aftenen i min have i går og fandt SÅ mange dræbersnegle :'( FØJ, hvor er de dog ulækre og forfærdelige. Og fudstændig umulige at komme af med når der er så mange :(

Vundermutti sagde ...

Det manglede bare :)
HJeg har også haft altanhave med de udfodringer der kommer af at udnytte hver cm2. Du siger bare til - min rabarber er nærmest udødelig. Det tog mig 2 år at fjerne rodstumer der satte blade efter at hovedplanten vr flyttet til et andet bed. Så en aflægger vil nok have en fair chance på din altan.

Anne sagde ...

Har du rabarber på altanen? Jeg troede at de skulle i jorden for at...virke. Jeg er på vej til at flytte fra hus til lejlighed, og havde tænkt at tage det eneste gode ved vores køkkenhave med, nemlig rabarberne. Har dog haft lidt krise over at skulle plante dem ud i minibitte gårdanlæg, så krukker? På altanen? Virker det? Og kan du btw ikke skrive en bog om altanhaver og illustrere den? Får lange dumme løg af de blogs der findes om emnet (undskyld hvis der er nogen gode; har bare ikke fundet dem endnu).

Unknown sagde ...

Vedr dræbersnegle så elsker de rabarber, så vær glade for jeres altan haver :-) For udrydning af sneglene så hæld maskin salt ud langs jeres bede. Det holder sneglene ude ...og de tåler det ikke.. de går i opløsning. Så kan de andre dyr få maden serveret med salt! :-)

StineStregen sagde ...

Sofie: AAAAAAD AD AD AD. Snegler og mider burde... bo på mars. Alene.

Vundermittu: Mega sejt!

Anne: Jepsen. Jeg købte sådan en lille bitte en af en gartner og på to uger blev den stor og på en måned enorm. Hvis jeg var dig, ville jeg købe en god balje, lave dræn og så have rabarber i den - folk siger, at den breder sig så meget, som den får plads til. Og jo, jeg gad dælme godt skrive den bog - men det vil kræve en del tid med research, og det tror jeg mere er de klassiske havedamer, der får (jeg mangler også en, der er møntet på typer som mig).

Susanne: ARJ det dyrehalløj skal stoppe! Gid mider også døde bare ved salt.