lørdag den 21. april 2012

Kaptajn F*cking Ordkraft

Når jeg tænker over det, kan jeg give en stor del af skylden til radiointerviewet, som jeg blev kastet ud i straks efter ankomsten til ORDKRAFT i torsdags.Man skal tænke over konsekvenser, før man siger den slags (jeg tror ikke, man kan finde interviewet på deres side. Jeg kan i hvert fald ikke.)Kort tid efter sad jeg i hvert fald og gav dette interview (36 minutter inde) til TV2 Nord en smule ekstra sømand. Men de kaldte mig både hip og et fænomen, så måske er de virkelig helt nede med bandeord Aalleren? Jeg tør ikke selv se interviewet.

Da vi skulle "på" var der et kort lille live interview. Jeg synes selv, jeg holdt det ret femi, men meget kort tid efter fik jeg fnisende beskeder på min telefon om, at jeg havde sagt "lort" i fjernsynet.
I øvrigt, det der med at sidde og så skulle folk bare komme over og snakke, ikk? Det gik slet ikke. Vi sad lige ved siden af den store scene, og der kom måske to (søde søde mennesker), mens alle dameforfatterne var på i en time eller halvanden. Bagefter satte den berømte forfatter og blogger Maren Uthaug sig hen til vores bord, hvilket gudskelov hev lidt folk med over, og jeg fik da sludret lidt med nogle charmante mennesker hist og sat en lille krusedulle her. Uden egentlig at klare den del elegant heller. 

En af de tilstedeværende har skrevet lidt om oplevelsen her. Maren har lavet en grundig fotoreportage her.

13 kommentarer:

Stine sagde ...

Det var hyggeligt at sige hej :) Og hvis der er et sted, hvor det er passende at sige lort, er det virkelig i TvNord!

Lene Mørk Blaabjerg sagde ...

Tsk tsk tsk;) Hvor er du bare sød at høre på, Stine og at se på. Smil noget mere, det kom heldigvis lidt inde i jeres snak! Go' weekend! Og lad mig vide det hvis du en dag bliver klar til at lave en lille tegning på bestilling. Hilsen Lene.

Ravn sagde ...

Jeg er så ked af, at jeg ikke kunne komme ind og se dig. :( Så ville jeg gerne have sludret. :D

Lene Mørk Blaabjerg sagde ...

Nååå ja, ville egentligt have givet dig ret i din kommentar omkring, hvorledes folk altid har prøvet, været udsat for eller oplevet noget der er liiiige en tand værre end det man sådan lige fortæller dem.
Det sluger helt en fortælling som man måske lige havde brug for at dele... Så til sidst holder man helt op med at fortælle, for man kan jo slet ikke stikke det de andre har oplevet;) ikke fordi man skal det, men alligevel...

Kristine Sejr sagde ...

Det var hyggeligt at sige hej :-), jeg tænkte godt nok også over konceptet...fordi folk tør jo ikke at smutte over til bloggerne, eller også så venter de fordi de tror der skal ske noget med jer.

Kunne du forestille dig at lave en stinetegning på baggrund af en digtoplæsning? For så vil jeg lige undersøge sagen.

Frk. Dahl sagde ...

Hæ, tak for linket :o) Føler mig totalt famous nu!

Skal nok lige forklare de Ordkraft folk, at blogger-setuppet næste år skal noget længere frem i bussen.
I skal ha' spotlights, pc'er, gæstestole og storskærme - og måske en kande kaffe :o)

StineStregen sagde ...

Stine: Jamen fornøjelsen var HELT på min side. Og godt, at jeg ubevidst ramte det rigtige medievalg :D

Lene: Iiiih Lene, hvor er det sødt af dig at skrive. Hvordan lærer man at smile naturligt, mens man er ved at dø af kameraangst? Og jeg skal nok slå det op, når jeg engang slår mig på at lave tegninger på bestilling. Jeg håber virkelig, det sker en dag!

Ravn: Skal vi ikke aftale, at du kigger forbi næste gang? Hvis der bliver en næste gang, altså :)

Lene igen: Det kan i hvert fald sluge en hel fortælling og gøre, at man ikke får lyst til at dele sådan en igen. Det oplever jeg især hos folk, der skriver om sygdom. Og folk enten mener det godt eller har bare et kæmpe behov for at fortælle om sig selv, men det kan godt være hårdt, hvis man prøver at dele noget sårbart.

Kristine: Jamen lige over - og jeg tror du har ret i, at mange ikke turde. Jeg har ikke selv oplevet digtoplæsning, og siden StineStregen er en dagbog, tror jeg ikke, det er noget for mig :)

Frk Dahl: Jamen alle får 15 minutter, er det ikke sådan? Og det VAR altså hyggeligt at snakke med jer, også selvom du skriver, at vi så angste ud imens. Screendumps fra interviews tyder på, at jeg altid ser en lille smule panisk ud? Og fedt, hvis du lige forklarer Ordkraft-folk, at der skal justeres lidt til næste år - men tror du ikke, at selve formen i sig selv er afskrækkende for folk, der er mere generte end dig? Jeg ved ikke engang, om jeg selv havde turdet gå hen til en flok bloggere, jeg ikke kender.

Frk. Dahl sagde ...

Ruller rundt i mine 15 minutter :o

Assår formen i år var nok ikke befordrende for især nordjyder med medfødt naturlig mistro/generthed ifht andre mennesker - herunder high-power bloggere.

Vil nu afbryde mit rulleri og gå ud i byen og lede efter Evanthore for at aflevere mine 4 håndskrevne A4-ark med tips og tricks til blog fest næste år! :o

Jack J sagde ...

Jeg har netop set de to interviews og hvis du var nervøs, kan man bestemt ikke se det. Godt gået, Stine! Og mht. til det med at smile, så tror jeg hellere, vi foretrækker, at du ser ud som du ser ud, isf. et stort fake pastasmil hele vejen igennem som en anden reklamemand.

PS: Havnearbejderjargonen var til UG.

line boye sagde ...

Ørj, hvor jeg ærgrer mig over at jeg ikke var med. Bare vent.. Næste år!

PS. Det dér med at bande i interviews ikk? Det er skidegodt. Det er nede-på-jorden og nemt at relatere til for os andre, og det tror jeg faktisk er dét folk kan lide ved dig, Stine. Du er så meget DIG, og du er så ærlig, at man ikke kan lade være med at holde af Stinestregen.

Det er jeg sikker på at mange herinde er enige i ! ;)

Lene Mørk Blaabjerg sagde ...

Lige netop, det man jo har brug for når man fortæller er nærvær fra lytteren. Det er ikke nærværende når man egentligt bare sidder og venter på en pause, så man selv kan fortælle.
Det er jo det man lærer med tiden, at lytte og ikke tale. Man kan have forskellige tanke-indslag, men man skal vælge ikke at følge efter dem, men blive i nuet, i den samtale, hos det menneske.
Det vil efterlade fortælleren med følelsen af at være blevet hørt;)

Goerlitz sagde ...

Lige en forsinket hilsen fra Boston: Du er jo skidegod på tv, Stine! Også selvom du piller næse... haha! ;)

StineStregen sagde ...

Frk Dahl: Han skulle i hvert fald være nem nok at genkende...

Jack J: Tak ^_^ Så tror jeg, at jeg vil vælge at tro på, at du har ret!

Line: Er du nordjyde? Jeg begynde at have en teori om nordjyder og kærlighed for bandeord :D Måske er jeg nordjyde af hjertet?

Lene: Vel talt!

Goertlitz: Jeg DØR hvis du har ret i, at jeg piller næse på tv. Men tak for det andet, du skrev :D