tirsdag den 30. april 2013

Tillid til egne altanhave-evner

...opstår, når man har lagt (og tilsavet) træfliser på altanen helt selv. Åbenbart.Håber i øvrigt, nye tomater fra Ikea kan leve op til sidste års Ikea-tomatbusk, der gav og gav og gav, uanset hvor ofte, den blev glemt.

8 kommentarer:

Cecilie sagde ...

Vi har købt sådan en frækkert til altanen: http://www.butlers.de/LODGE-Klapptisch-für-Balkongeländer/VM10197207,default,pd.html?dwvar_VM10197207_color=weiß&start=11&cgid=Outdoor&pmin=0&pmax=50&prefn1=color&prefv1=weiß

men jeg tror da også vi skal have lidt tomatplante.

StineStregen sagde ...

Cecilie: Uuuuh det er sejt!

Katrine Reher sagde ...

Vi har gang i det her i vindueskarmen, i håb om at blive sådan nogle med egne krydderurter. http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/50250708/

StineStregen sagde ...

Katrine: Det lykkes garanteret! Jeg har et andet plante-sæt fra Ikea også, og det går RET godt!

Py sagde ...

Cecilie: sådan et bord vil jeg også enormt gerne anskaffe mig. Men de sender kun til tyskland? Hvordan fik du fat i dit bord? (tak for hjælpen!)

Cecilie sagde ...

Det er så hammersmart det bord! Vi hentede det selv i Tyskland (og endte faktisk med at være lidt af et fragtfirma: købte også stort ind af dåsecola i Rostock og på færgen mødte vi en stakkels 19-årig japansk pige som var strandet i Rostock. Vi kunne jo ikke efterlade hende i Gedser kl 00:30 i 5 graders varme, så hun røg også ind på bagsædet med altanborde og colaer og blev fragtet til hovedstaden)

StineStregen sagde ...

Cecilie: Du er VILD mand :D

Py sagde ...

Cecilie: Haha, fint nok. Næste gang du smutter til Tyskland for at smugle mennesker og diverse varer over grænsen vil jeg gerne have et bord med ;)