fredag den 26. februar 2010

Tallerkensyge

Jeg er ikke så elegant, når jeg er syg (sidst fik jeg mad til at eksplodere), og i går havde jeg det så skidt, at jeg måtte blive hjemme fra nye arbejde. Det MÅTTE jo få konsekvenser. Så nu er jeg vist tvunget til at investere i noget så tamt som nye tallerkner - for man kan alligevel ikke kun klare sig med to. Kan man?

10 kommentarer:

Leoparddrengen sagde ...

Kommer an på kvaliteten af din nabo... Når du får brug for flere kan du jo låne hos hende/ham - og efterfølgende levere tilbage uden at vaske op, så sparer man også det.

Anonym sagde ...

njaarr man er godt nok lidt underforsynet sku man mene... i hverfald hvis du er begyndt at há´ mere mad i skabene, end lige da du flyttede ind!
Rigtig god bedring!
- Mette

anette sagde ...

Jo,jo, du kan sagtens klare dig med to...de kan jo vendes med lidt go' vilje.

anette sagde ...

Jo, jo - to er fint. De kan jo vendes med lidt go' vilje ;o)

Sascha sagde ...

Jeg klarer mig fint indtil vidre :D

Fik et flip for 14 dage siden (på min 1års dag som single sjovt nok) og så stod den på "det muntre køkken" nede i containeren, med al det service jeg havde købt med eks'en.

Kan totalt anbefales, var herre skægt :D

Ine sagde ...

Kjøp noen fine, gamle bestemortallerkener på bruktbutikk. Billigere, og mye sjovere. Eller morsommere, som jeg ville sagt :) God bedring!

Anne sagde ...

Hm - to er måske lige i underkanten. Har du ikke noget familie i nærheden som har aaaaalt for mange tallerkner? Ellers hvad med Ikea eller måske Netto - de har nogen gange rasende billige tallerkner :-). God bedring. Jeg har lige brugt min vinterferie på at ligge syg - god timing , ikke??

Anonym sagde ...

I det mindste har du ikke været hjemme hos en veninde og danse en mærkelig dans med en tallerken, mens du sang "guontarameeda, wahida guontarameeda", og så tabe tallerkenen, så den gik i stykker... endda uden at være fuld... (om jeg har prøvet det? Nej, hvorfor tror du det? Det er en HELT igennem hypotetisk situation!!! (: )
(og ja, jeg har læst Lindas indlæg om at smileyer er forbudt. Men jeg er 14, så jeg må godt.)

StineStregen sagde ...

Leo: Han er en tilsyneladende lidt "langsom" ung mand, der har svært ved ord som "hej", og han stirrer underligt, når man prøver at være nabo-agtig og give ham hånden. Med andre ord - ikke optimalt :)

Mette: Der ER mere mad. Lige nu i hvert fald :D Jeg har nemlig besluttet at lave det første RIGTIGE måltid mad, siden jeg flyttede ind.

Anette: Det er mere det der med gæster...

Sascha: Jeg forestiller mig det LEVENDE :D Jeg nøjedes med at flytte fra alle køkkentingene.

Ine: Jeg tog dit råd - og de er jo 100 gange finere end alt det gravalvorlige service, man kan købe alle andre steder :) Så tak for et godt råd, nu har jeg hele FEM tallerkner! (og ALT lyder mere nuser på dit sprog, ih altså)

Anne: Av en skidt timing :( Jeg håber, at du har fået det bedre!

Anonym: Næ, det har jeg ikke. Men jeg kender en, der har et tæppe, jeg skal sidde på, hvis jeg skal sidde i hendes lyse sofa og drikke vin, fordi jeg er så klodset og altid spilder... Her må man i øvrigt GERNE bruge smileyer i kommentarfeltet :)

Leoparddrengen sagde ...

@Stine

Det lyder da ellers ret optimalt - hvis han ikke er for kvik i pæren, kan du sikkert låne mange tallerkner før han fatter hvad der foregår!

@Anonym

Sangen hedder Guantanamera, og handler om en pige fra Guantanamo. (Og nej det er ikke løgn).

Omkvædet går Guantanamera, guajira Guantanamera, resten af sangen og dens historie kan læses på Wikipedia.

Dagens trivia-knowledge :)