lørdag den 6. februar 2010

Man ved, at tømmermændene har vundet


...når teenagetøzen i 711 siger "KAN JEG HJÆLPE DIG MED NOGET?" med voksenstemme og bagefter himler med øjnene a la hvis-du-er-hjemløs-har-du-intet-at-gøre-i-min-butik.

...når man benytter pauserne i gruppearbejde til at tage en lur, men fortryder lidt hver gang, fordi alting drejer rundt, når ens hoved vender vandret.

...når udsigten til pomfritter næsten kan bringe glædestårer frem.

...når tanker om glædestårer og pomfritter giver flashbach til grædende Rikke-og-Astrid-jeg-elsker-jer-fanme-aj-jeg-mener-det-virkelig-jeg-elsker-jer-moment på bar.

...når det bedste man kan håbe på at få ud af aftenen er nogle gode lure uden for mange drømme om kødklister (hvem i ALVERDEN har plantet det ord i mit hoved?).

Tilføj endelig selv flere i kommentarfeltet, hvis du ligesom jeg har haft en af de dage, hvor man tænker, at det havde været mere barmhjertigt at blive frosset ned, indtil kuren mod tømmermænd bliver opdaget, end rent faktisk at vågne og skulle... sådan gøre vågne-agtige ting.

15 kommentarer:

Anonym sagde ...

tak for morgen-grin!!
- Mette

Sascha sagde ...

...når man heller vil ligge og kramme 2L iskold cola hele dagen istedet for sin kæreste.

- Maiken sagde ...

.. når man finder ud af at man lige så godt kan sætte sig ude i gangen med den pizza man lige har fået leveret, istedet for at prøve at kæmpe sig tilbage til sofaen..

Line B sagde ...

- når man ved man har aflevering for, men kun når at tage penalhuset frem og finder ud af at den sofa der nu er meget rar :D

Uden Relevans sagde ...

Når man vågner kl 18 og ens tøj ligger i en skæv linje hen til den stadigt åbne hoveddør.

signe sagde ...

Når man ikke orker at protesterre når folk sætter dårlig heavy metal på....

Anonym sagde ...

...når man finder den 10 meter lange aluminiums-stige, man fandt på en byggeplads kl. 05 om natten, og slæbte med op på 3. sal...

Hvalen

Anonym sagde ...

... når man først har det bare nogenlunde okay i dag midt på eftermiddagen - efter indflytterfesten i fredags og ens gulv stadig klistrer ... meget.

Linda sagde ...

Næste gang kommer du ned til mig. Så henter jeg cola og fritter, og så ser vi rådne tv-serier. Så ender det faktisk med at blive ganske hyggeligt, at have håndværkere:)

(Ps: Den der syvelleveso skal da bare lige have en lammer!?)

Josefine sagde ...

Stine, hvor er det dog en fin blog du har dig :-D Laver du selv dine tegninger. Du er hermed tilføjet til min favorit-liste.

anna sl sagde ...

Når man sidder til jobsamtale med tømmermænd og kvinden man snakker med siger at "tømmermænd det er bare ikke noget man kommer med her" og så sidder man bare og tænker at det nu er meget godt at make-up'en er opfundet. :)

Anonym sagde ...

Hej Stine. Kunne du ikke lave en konkurrece til? ;-)

Anonym sagde ...

Hej Stine. Jeg tænkte på om du ikke kunne lave en konkurrence? ;-)

Jeppe Morgenthaler sagde ...

når man ikke engang kan drikke cola og kun orker at trække vejret gennem munden fordi næsen minder en om at man har kastet op et eller andet sted...


Tjek evt. Hugleikur Dagsson for et godt bud på hvad der kan gi' slige tømmermænd:

http://ledeberg.files.wordpress.com/2008/10/drunk.jpg

Jakob sagde ...

Når cola, salt og kød, i en uhellig treenighed, udgør madpyramiden.