mandag den 8. februar 2010

Konkurrence måske?Der er ønsket konkurrence på StineStregen. Idéen er jo god, men jeg er lidt idéforladt - så hvis der skulle sidde en enkelt konkurrence- eller præmiekyndig læser derude, må denne gerne smide et forslag eller to.

9 kommentarer:

Ine sagde ...

Hva med en tegnekonkurranse, der man skal lage sin egen Streg? I mitt tilfelle IneStregen. Hvis du skjønner. Så kan du velge den du liker best, og legge den ut på bloggen. Også har jeg en superidé til premie: original StineStreg til vinneren!

:)

En fugl i hånden sagde ...

Ihhh - DET var gode idéer Ine!

Signe sagde ...

Det synes jeg også er en super fin idé! :) - både konkurrence og præmie!

Anonym sagde ...

Er der ikke noget med at du har lavet en konkurrence hvor man skulle lave sin egen Stine udgave??

Unknown sagde ...

For os, der ikke kan tegne noget, der ligner noget :-/ så kunne en konkurrence være inspireret af Wolffmorgenthaler..de har tidligere bedt deres læsere om idéer til deres striber, og dem de bedst kunne lide, tegnede de (dog måske med lidt redigering). Se det kunne være sjovt for nogle som os, der ikke kan tegne :o) Og så har man jo lige præcis sine helt personlige StineStregen.
Den bedste kunnne så præmieres med en t-shirt med sin egen idé på, men der er selvfølgelig noget med finansering af den t-shirt og trykket til den, der lige skal overvejses. Det kan man evt. selv betale for...

Charlotte sagde ...

Jge synes begge konkurrence ideer er rigtig gode :) jeg ville dog helst vinde et billede med en sjov stine-stregen-tegning på :D

Anonym sagde ...

Ja, eller måske en t-shirt?? ;-P

Anonym sagde ...

Hvad med at prøve at tegne sig selv på "Stine" måde??

J. Lorentz sagde ...

Noget med rebus? Ungdommen er helt tovlige med den slags.