tirsdag den 2. februar 2010

Hun gør det – men han gør det også


Selvfølgelig er der bloggere af han-slagsen. De er bare sjældnere, og nogle af dem har tendenser til at hælde alvorligt meget vand ud af ørerne (mit teori: De får ikke snakket så meget om sig selv til hverdag, fordi de er mandeagtige på arbejdet, og når de så rammer tasterne, er de ustoppelige).

Men der findes også mandlige bloggere, der blogger æhm… mandigt. Hå HÅ et fesent udtryk. Men jeg mener bare, at de er relativt kortfattede og ikke så sludrende. Og så er deres blogs herligt fri for ønskeoutfits og gid-jeg-kunne-købe-den-her-chanel-taske-så-jeg-poster-den-lige-8-dage-i-træk og er-ham-fra-twillight-ikke-bare-top-lækker.

Anyways, de er måske ikke i gang med at skrive mirakler, og deres blog bliver nok ikke overrendt af forlag, der bare drømmer om at udgive og forgylde dem, men jeg synes, de her tre fortjener lidt opmærksomhed alligevel (og nej, de er ikke sådan nogen ”I’M AAAAALL MAN BABY”-typer, bare rolig.)

Hr. Lange skriver i sit helt eget sprog og tempo. Han har ret fine betragtninger og selvindsigter, og så er han sjov. Gå ikke glip af at bladre tilbage til føljetonen om dengang hans søster kommanderede ham ind for at købe en helt bestemt jakke, for at spare penge og værdighed.

Thomas har jeg linket til før – han tør være ærlig om sig selv, og så er han virkelig sjov, når han giver samfundet tørt på.

Ham her hedder så vidt jeg husker Jacob (kan ikke lige finde hans navn derinde nu, undskyld), og han blogger lidt adspredt om stort og småt. Det bedste er hans tema-uger, der virkelig viser, at han tager mediet seriøst og udfordrer sig selv i det. Og så kan du i dag vinde en fin lille pakke, han har fundet i en bil!

15 kommentarer:

Bjørn sagde ...

Hej Stine. ALtid godt med mere blog-inspiration.

Først ville jeg have skrevet at grunden til at du synes lige nøjagtig de her tre mænd skriver fedt, er sikkert at de skriver som piger... men efter at have tænkt lidt hvilken stil jeg ville skrive i, hvis jeg skulle den slags hverdagsindlæg, så ved jeg det ikke rigtigt. Måske er det OK. Nu er de i hvert fald tilføjet til Bloglines.

StineStregen sagde ...

Hej Bjørn

Det kan da måske godt være, at de skriver som piger - men skriver de fleste piger så som tøser? Jeg synes, altså gutterne her skiller sig ud, men selvfølgelig ikke på sådan en macho-grrrr-skrivemåde. Men betyder det, at den er piget?

Stine

Leoparddrengen sagde ...

Nu er jeg da heldigvis fornærmet... ;)

ea-o sagde ...

Tak for gode links. Selv er jeg glad for at læse ham her som er bundulykkelig på en meget morsom måde. http://mandejammer.blogspot.com/

Lise Jørgensen sagde ...

Hej Stine
Jeg kan godt lidt din blog og synes du laver gode tegninger.. Men jeg er dog ikke helt enig med dig i, at alle modeblogs kun handler om, om man skal købe en chaneltaske eller at vise dagen look. Der er mange af dem, der er meget personlige og som også skriver om tanker og hverdagsting, lige som mange andre bloggere og dig selv..Men det handler jo også om interesser..
Men god dag til dig..
Lise

Uden Relevans sagde ...

Wtf? Her har man i al beskedenhed Danmarks bedste mandeblog og så bliver jeg ikke engang nævnt med honorable mention?

J. Lorentz sagde ...

@Stine:

1. Tak for dine pæne ord.

2. Jeg hedder Jacob :)

3. Skal vi starte en modeblog?

@Bjørn

1. Jeg skal nok prøve at skrive mere mandigt. Promise.

Anonym sagde ...

tak for gode links! dejligt med lidt inspiration, der ikke fører til flere jeg-har-ingen-penge-blogs med til små hygge hverdags skriblerier (ikke at jeg ikke kan lide de andre, men der er længere imellem disse!)
tak!

Rikke sagde ...

Lur mig om der ikke hopper et par fordomme frem hist og her...? Hvis du kan klare det, så smut forbi www.kapster2.dk, der i anden omgang blogger om det at være single - det kan være rart med et afbræk fra "dagens outfit", men om jeg kan garantere macho-frit, det er vist op til dig at finde ud af ;-)

Mvh Rikke

StineStregen sagde ...

Leo og Relevans: Nedfald lige nu, tak :) I linker jo heller ikke og roser mig i vildskab... Fri verden og alt det der.

ea-o: Men var der ikke noget om, at den var opdigtet?

Lise: Jeg er HELT enig med dig, der er rigtig gode modeblogs derude! Ikke et eneste ondt ord om dem. Problemet er dem, der gerne vil være med på den vogn, selvom de egentlig ikke har noget at sige, og de skyder op som paddehatte. Dem bliver jeg lidt træt af, for det virker ikke som om, de lægger hjerteblod i det. Og så en rigtig dejlig dag til dig også :)

Lorenz: Måske kan vi starte den første crossdressing modeblog, og så vise hinandens tøj? Du er garanteret lidt af en foxy mamma/daddy (kommer nok an på, hvor seriøst vi skal være crossdressere) i palietskørt...

Anonym: Jeg er enig! Og velbekomme:)

Rikke: Hverken blogverden eller jeg er fri for fordomme, det indrømmer jeg gerne...

Lise Jørgensen sagde ...

Jamen så er vi enige.. Men de blogs holder som regel heller ikke så længe, de bliver opdateret en gang om måneden og til sidst løber de ud i sandet..
Men ja ja.. sådan er det jo, man vælger jo heldigvis selv om man vil læse dem eller ej..

flo's diner sagde ...

Gud, hvor jeg egentlig håber, at mandejammer er opdigtet! For det er the saddest shit, jeg længe har læst.

Tak for links, Stine - det er godt lige at få tippet kønsvægten!

Hr. Lange sagde ...

Stine: Mange tak for de fine ord! Det betyder lidt mere, end som så, nu når du nu engang var hende, der fik mig i gang. Tak for det :)

Uden Relevans sagde ...

Jeg linker da :o)

Alt hva jeg ka.

Har lige opdateret min blogrulle den anden dag long overdue.

rené sagde ...

@UR: Det er så først for 10 minutter siden gået op for mig, at du blogger, og for 8 minutter siden måtte jeg tørre min skærm. Hylende sjovt ;)