søndag den 28. februar 2010

"Jeg går altså ikke i byen uden Quasimodo"


Min ellers så rare arbejdsbuddy Morten pustede liv i en gammel myte. Det er den med, at piger altid har veninder, der er grimmere end dem selv, for så skal det grimme selskab nok sørge for, at man ligner en gylden gudinde. Ikke at han sådan smed kolde beviser på bordet, men han vidste bare, at sådan er det!
Jeg køber den altså ikke - så kold, overfladisk og ensom er der ikke nogen, der er. Og ja, det ville jeg også synes, selvom det ikke lige var gået op for mig, at samtlige af mine veninder er pænere end mig!

10 kommentarer:

Uden Relevans sagde ...

Faktisk er det sandt, der er jo den gyldne regel at man skiftes til at tage en for holdet ved at gå efter den ikke så kønne pige.

Tror dog ikk på at du er den ikk så kønne :)

Anne O'Manne sagde ...

Jeg har hørt piger sige det modsatte: At de kun har pæne veninder, så de ikke bliver trukket ned af venindeflokkens grimhed. (Skal man så til veninde-casting eller hva'?)

Det er i øvrigt heldigt, at du har en god personlighed, sådan som du ser ud. Men skal vi ikke gå en strøgtur sammen en dag? Jeg trænger så'n til noget positiv opmærksomhed.

(Jeg synes, du er pænere end de fleste, men jeg går med ankelbjælder, så jeg kan ikke garantere, at min mening tæller)

Thominous sagde ...

Det passer ikke ... men damn, din Quasimodo-Stine er sjov.

Charlotte sagde ...

Ha ha, jeg synes altså at han har ramt hovedet på sømmet. Dog kan du fortælle ham, at det godt kan være forskelligt hvem der er "Veninden" (hende den mindst pæne), fra dag til dag.

Jeg har i hvert fald en veninde, hvor sætningen "Øv, det er mig der er Veninden" ikke er sjældent hørt imellem os...;o)

MereAfDetSamme sagde ...

Fin tegning, men din selvtillid har det da vist ikke for godt. Har du set for lidt kvindecurling?

StineStregen sagde ...

U/R: Ej... særjøst? Hvorfor går man så efter holdets ælling, er det for at være flink, eller for at være sikker på at prøve at vågne op med bukserne om anklerne bare en enkelt gang?

Anne: Måske er det det, jeg gør så, siden mine veninder er så pæne. Og så vil jeg gerne med på strøgtur, så dine labre ben kan løfte mit niveau :D

Thomas: Fank you :)

Mere: Min selvtillid har det vist egentlig ok, men tilfældet vil vide, at jeg virkelig virkelig har nogle pæne veninder. På den anden side, kan lidt curling måske ikke skade...

Anne O'Manne sagde ...

Du skal ikke være bange for, at du har fået en stalker (hvis analytics sladrer om mine 7000 besøg i dag). Det er bare mig, der er nødt til at se Quasimodo-Stine igen og igen.
Åh, jeg dør lidt af grin hver gang.

Anonym sagde ...

som Anne!!! : - )
(stalkerkommentaren)
- Mette

StineStregen sagde ...

Hov Charlotte, din kommentar dukkede først op nu, men skal da have svar alligevel:

Men vil du sige, at du har et behov for at have den grimme veninde? Er det ikke mere tilfældigt, at man har en grim dag? Eller caster du udseendesmæssigt i forhold til dig selv? :D

Charlotte sagde ...

Nej, ingen casting. - Det kan lige så godt være mig der er Veninden, det skifter med "dagsformen".

Pointen er bare, at selvom det er Heidi Klum og Halle Berry der kommer forbi, så vil én af dem sadig være Veninden. Det er naturlov.;o)