onsdag den 12. november 2008

Forkølelse part II

Mere snot, hoste og feber. Jeg meldte mig syg på arbejde to gange bare for at finde ud af, at det slet ikke var mig, der skulle møde ind i dag. Senere fik jeg en skål tomatsuppe til at eksplodere i mikroovnen.

4 kommentarer:

Warming sagde ...

Det er bare ikke din dag, hva?

Rigtig god bedring

StineStregen sagde ...

Man skal jo heller ikke underkende, at der også er sket gode ting. Mette har købt mere tomatsuppe til mig, Karen har købt en god bedring-gave OG et kort og StineStregen blev nævnt i en klumme i 24timerXtra :)
Men tak alligevel.

My Messy Blog sagde ...

Dine striber bliver sådan lidt halv-surrealistiske når du har feber.

StineStregen sagde ...

De afspejler vel, hvordan jeg føler mig, når jeg er låst inde i den osteklokke af et kæmpehoved fyldt med snot...