onsdag den 17. februar 2010

Stine deler gratis værktøjer ud


WWJD (What Would Jesus Do) er populært i Amerika. Når folk finder sig selv i en knibe, kan de stille sig selv det spørgsmål - hvad VILLE Jesus egentlig gøre her? For det er noget med, at gode kristne skal følge hans eksempel. I mit liv vil svaret bare så utroligt sjældent være "kurere ham for spedalskhed" eller "rid ind i byen på æsel". Muligvis fordi jeg ikke er kristen.

Derfor har jeg valgt at tilpasse værktøjet lidt bedre til mit liv med versionen WWCD (What Would Cecilie Do). Ikke at Cecilie sådan er fejlfri og handler rigtigt hver gang, men hun er helt sikkert sejere end gennemsnittet, og så er hun 85.000 gange så modig som mig. Jeg har allerede anvendt WWCD én gang - og det virkede! Dette er muligvis starten på en kult eller en bestseller.

12 kommentarer:

Natascha sagde ...

Uh, det er smart at have sådan en wwxd! Dog er det min største frygt, at min lillebitte niece skal vokse op og have MIG som sådan en buffer. En WWND.
For svaret ville uundgåelig tit blive "drikke en masse vin" eller "lægge sig under dynen og håbe på at det går over".

Anonym sagde ...

øh undskyld, men æh hvem faen er Cecilie...?

mvh Hvalen

StineStregen sagde ...

Natascha: ...men er det ikke det, man ville gøre af sig selv? :D

Hval: "hun er helt sikkert sejere end gennemsnittet, og så er hun 85.000 gange så modig som mig"

Cat sagde ...

I min verden hedder det WWDD (What would Dumbledore do?).
Jeg tror ikke jeg behøver at forklare yderligere.

StineStregen sagde ...

Bestemt ikke. Så meget sejhed taler for sig selv!

Unknown sagde ...

Jeg maa have saadan en T-shirt!
Ligesom dig Stine, sa er jeg en hardcore Cecilie fan :D
Super sejt!

Uden Relevans sagde ...

Mon ikke the Big J ville gøre det samme i bund og grund. :)

Held og lykke med kulten.

Hr. Lange sagde ...

Hehe. Jeg er med på WWCD! Min Cecilie kan det der med kærlighed og romance, hvilket man af og til godt kan have brug for lidt hjælp til. Det må være en passende hyldest til verdens Cecilier, at printe dem på t-shirts og ellers have dem som rollemodeller generelt.

Rebecca sagde ...

mit mantra er wwbd (as in Whay Would Brandon (90210) do). han kan jo ikke fejle!!!

Cecilie L. sagde ...

In that case tror jeg, at jeg vil have en WWSD så :)

Mvh Cecilie

Cecilie sagde ...

Der var åbenbart en fe-gudmor der glemte mig på min dåbsdag. Jeg ville nemlig benægte af og løbe skrigende væk. Eller min anden favorit, proppe fingrene i ørene og råbe LALALALALALALA

KH Cecilie

Christina Jensen sagde ...

WWJD - det bringer minder frem om en fjern julefrokost på første semester! Jeg har stadig min flotte undertrøje med den kloge wwjd-inskription...