tirsdag den 2. februar 2010

Dem med vinduer overfor går en sjov tid i møde


Jeg er ikke helt sikker på, hvordan jeg er havnet her. Jeg kan bare konstatere, at jeg for tiden har frygtelig meget lyst til at lære at danse bollywooddans.

12 kommentarer:

linda; sagde ...

Åh, mærkeligt nok har jeg også haft den følelse. Især efter at have set Drageløberen. Musikken og det farverige tøj gør vist udslaget for mig. For jeg har svært ved at se mig selv danse a la Bollywood. Men jeg vil gerne se dig lave de trin og hoftevrid:)

The Blogless Sister sagde ...

...og når du finder et sted i Århus hvor man kan lære det, så sætter du lige en servicemeddelelse på, ikke? Du er ikke det eneste blege menneske, der har den trang...

For mig var det musicalen Bombay Dreams der gjorde det, hvorefter en af deres maratonfilm (Dil Se, tror jeg, men tager sandsynligvis fejl) satte trumf på. Tænk at kunne danse sådan, og så ovenpå et tog!! Arriva&DSB har dog intet at frygte fra min side, ikke i den forbindelse i hvert fald.

2300 Happiiiness sagde ...

Det kan virkelig anbefales, det er så sjovt - og lidt svært. Jeg har stadig ikke styr på hofterne, men jeg har også kun danset i et halvt år.

Unknown sagde ...

Det er en seperations-reaktion!

Jeg var der for 2 måneder siden - hele min krop skreg på salsa og palietter, men jeg begyndte bare at monsterryge og drikke i smug - og så gik det over helt af sig selv!!
Fat mod!

Karen sagde ...

Uuh også mig!! Efter jeg så Anita Lerche i musikhuset under en eller anden interkulturel musikfestival. Der var en masse punjabis derinde, og udover Anita Lerche, så endte de allesammen oppe foran scenen, hvor de dansede og det var bare så fedt, og de udviste en fantastisk livsglæde. Men min veninde, som jeg var derinde med, og jeg har ikke kunnet finde noget sted, hvor man kan lære det her i Århus. Så du må meget gerne sige til, hvis du finder et sted! :)

mobo sagde ...

Stine&Stoffer?

Men du fanger den meget godt.
Det må være noget pige-noget. Jeg er sikker på man får pige-lus af det!

Har dog kun set Slumdog Millionaire, hvor de danser lidt til sidst. Så hvad ved jeg? :)

Nymfomania sagde ...

Jeg bor så langt ude at vi ingen danseskoler har. Heldigvis har vi verdens sødeste yogalærer, der gerne kigger på og giver mental støtte, når utrænede lægge kramper voldsomt af pinefuld lang rygstand.

Anonym sagde ...

jeg kender en lille heks fra Blogsbjerg, som helt vildt gerne vil være med på det der danse-gøgl!
- Mette

Chanteur sagde ...

Du er ikke alene.
Sådan har jeg det nemlig også. En trang til at vrikke hofter som man kun i bollywood dans gør det. Og udover det er lysten til at lære at danse cubansk dans ala Dirty Dancing 2 også begyndt at spirre frem. (:

- Maiken sagde ...

Jeg var ikke klar over at bollywooddanse inkluderer westside-lignende håndtegn :D
Det er åbenbart blevet meget populært med det dersens udenlandsdans..

Pia Valentin Lorentzen sagde ...

Vil blot lige sige, at Stinestregen så afgjort osse fungerer i farver! Smukt, smukt!

StineStregen sagde ...

Linda: Mon ikke det er noget, alle kan lære? Bare man slipper for at lave opvisninger altså...

TBS: JO! Hvis du lover at gøre det samme.

2300: Hvor går du til det?

Trine: Jeg smugryger også, når jeg drikker, men tror egentlig, at jeg har kunnet lide at danse altid, men andre dansearter - fx salsa - bliver bare lidt selvhøjtidelige.

Karen: IH det lyder sejt! Jeg lover at sige til, hvis du lover at gøre det samme :)

Mobo: Nej nej, mænd med overskæg bør også danse Bollywooddans, mens de ser mandige - dog drømmende ud :D

Sanne: Jeg gik også til yoga engang, der kunne jeg egentlig meget gode lide, bortset fra alt det spirituelle. Jeg drømmer om en no bullshit-yogaskole med dygtige lærere.

Mette: Really? Tror du? Det ville SEJT! Selvom hun naturligvis ville give mig så hårdt baghjul, at mig og palietterne lige skulle regroupe.

Chanteur: Meeen - ER det ikke lidt selvhøjtideligt, sådan noget sydamerikansk dans? Og lidt sensuella på den alvorlige måde?

Maiken: De er tegnet efter en bollywooddame, som jeg googlede, men hun har 5 fingre, hvor mit tegnede jeg kun har 4, så mja, det er måske kommet til at se lidt hiphåårppet ud... æv.

Pia: Åh tak tak :) Der kommer farver på, de dage jeg har tid til det.