onsdag den 10. februar 2010

Oversigt over nattens 3 ret noller mareridtOh noes, Stine er rengøringsdame på cigarfabrik igen. En situation, der nærmest er umulig at undslippe! I hvert fald indtil fyraften.
Noooooo! Whyyyyyyy? HVORFOR skal det forbandede uno-spil (ikke forbandede som i bandeordet, mere i den forheksede forstand) lige falde i MINE hænder på campingplads. Virkelig det stof mareridt og kvalitetsgysere er lavet af.
Aaaaaj, hvor er det nederen at starte på nyt job, hvor chef KUN vil vise diagrammer på inderlår af mand, der ligner en af dem fra ABBA. Underligt at det ikke allerede ER filmatiseret i en af de der monsterskræmmende japanske horrorfilm.

6 kommentarer:

Uden Relevans sagde ...

Hehehe det kunne være værre.

Anonyma sagde ...

Noller indeed. Men din fantasi er alligevel overraskende kreativ, når det gælder uhygge.

Tak for et godt grin! Så var der i det mindste nogen, der fik noget ud af din forskrækkelige nat.

Unknown sagde ...

Ej, et par store grin, jeg lige fik dér. Hvorfor ABBA? Sikken fantasi - bliver næsten misundelig...

Helene sagde ...

Åh gud hvor er den sidste tegning/mareridt genial... haha ABBA er også skræmmende... Men tja er glad for ABBA mænd ikke hjemsøger mine drømme/mareridt hehe

Infotainer sagde ...

Det lød så plat at sige det, der hvor jeg lige havde hvæset "jeg haaaader bare, når folk fortæller mig om deres drømme!", men jeg har virkelig tænkt over, hvorfor dine godt må være der. Hvis alle bare gad tegne deres drømme, og kun historiernes klimaks, ikke alt det der udenoms-forpulede-garniture, i snapshotform, så ville verden være et bedre sted.

StineStregen sagde ...

U/R: Det.Var.SCARY!

Prinsisse: He he ja, velbekommet :)

Liv: Man styrer den jo ikke, når man sover. Jeg er bare god til at huske mine, tror jeg.

Gande: Der er virkelig også mange mænd, jeg hellere ville se inderlåret på...

Info: He he he - det er sødt af dig at skrive. Jeg havde aldrig tænkt på, at det kunne være nederen at høre om mine drømme, og så er det kun godt, når folk ind i mellem tilbyder et lille virkelighedstjek! (Men er alligevel glad for, at jeg godt må, når jeg nu fik postet 3 på en dag og sårn...)