fredag den 13. november 2009

Nogen af dem har endda TO stuer!!!

Jeg regner med, at jeg - hvis alt går vel - vil få råd til at eje min egen bolig i Århus eller København som 50-årig. Derfor er det altid en interessant oplevelse at besøge folk, der ikke har behøv for at bo i Danmarks større byer, og derfor allesammen har råd til at bo i deres helt eget palads med tilhørende park og carport som 22-årige til mindre end det, som kæreste og jeg giver i leje for vores minimale 2'er.

6 kommentarer:

cyberzed sagde ...

In your face ;) ah helt billigt er det ikke i Kolding, men jeg havde nok ikke fået noget lignende i Århus. 88 kvm, 3 værelser (2 stuer), opvaskemaskine, egen indkørsel til bilen...nårh ja og så lige en altan og en god have.

Glemte jeg at nævne det er i et villakvarter også :P

flo's diner sagde ...

Der er måske mere kvadratmeterplads i provinsbyerne, men til gengæld er der mere mentalt frirum i storbyerne. Og jeg ved godt, hvad jeg helst vil have!

Trine Louise sagde ...

Det er tankevækkende når man får mulighed for at sammenligne boligomkostninger.
Glemmer ikke da vi havde venner fra Midtsjælland på besøg i vores nyindkøbte rækkehus i storkøbenhavn, som vi havde givet nøjagtig det dobbelte for, som de havde givet for deres noget større hus. De var målløse og synes slet ikke vores hus var pengene værd, og vi var bare glade for at have fået råd til at købe det billigste hus i området.
En ting var vi 2 par enige om - vi havde ikke lyst til at bo det andet sted, og det er vel det man må minde sig selv om i den situation. Det er jo lige her man føler man hører til - hjemme!

susling sagde ...

Det er jo et valg man tager sig. Som gammelmoster og københavner har jeg tænkt den tanke tit. Men helt ærligt, gad jeg bo på Lars Tyndskids mark med månen som eneste belysning? Nope!Og så må man jo betale ved kasse 1. (har alligevel ikke møbler nok til at fylde en halv staldlænge op og så er der bare så skide mørkt u't på la'net.)

StineStregen sagde ...

Cyber: Ikke in your face, jeg ville ikke bytte, slet slet ikke. Bare gerne have mere plads billigere! :D

Flo: Jeg er HELT enig. Ind i mellem er det bare sådan en "whoa-oplevelse", når man ser HVOR mange stuer, de har!

Trine: Lige præcis. Men alligevel - ville man sådan klage over en lillebitte stue ekstra?

Susling: Vi kunne nu godt møblere en dobbelt så stor lejlighed :D Men jeg ville heller ikke bytte location for noget!

cyberzed sagde ...

Hehe, tvivlede nu også på at du ville tage den til dig når man ser tilbage på ønskerne om København i sin tid.