søndag den 29. november 2009

1. søndag i advent-blues


Der var engang, hvor jeg altid sagde "Det er ikke jul, før man har set farmors julepynt." Men hun døde sidste år, og nu er hendes julepynt andres. Det er altså ikke helt det samme.

11 kommentarer:

Louise sagde ...

Jeg kender godt fornemmelsen – jeg mistede også to af mine bedsteforældre sidste jul. :-)

Fie sagde ...

Jeg mistede min farmor for et par år siden. Alligevel var jeg begyndt på at skrive en ønskeseddel i år, for hun bad altid om en.

Lise sagde ...

Har selv lige mistet min farmor og har arvet alt hendes julepynt. Men det er som om det bare ikke helt er det samme. Det føles lidt mærkeligt at bruge det?

Linda sagde ...

Åh, lille stinepigen:( Sender dig en virtuel krammer og en helt almindelig gammeldaws tanke.

Tina sagde ...

Hvor jeg dog kan følge dig. Julen hos mig plejer at starte til Juleoptog her i byen, hvor vi samles omkring min farmor og farfar, der bor lige ved siden af byens juletræ. Men i år er første gang kære farmor ikke er med :(
Det er helt forkert og noget mangler helt bestemt....

Knus

- Maiken sagde ...

Må med bæven i stemmen sige at jeg ikke blot mistede min morfars væsen da han døde.. Jeg mistede osse en god del julestemning permanent.. Han røg på sygehuset juleaften og døde d. 26. december.. Og selvom det nu er 7 eller 8 år siden, så blir julen aldrig det samme.. Alle de pokkers traditioner som forsvinder med et menneske.. (Inkl julepynten..) Kæmpe krammer her fra!

Simone sagde ...

Jeg sender også en giga krammer sammen med varme og medforståelse. Jeg savner også i julen. Jeg prøver at fortælle mig selv, at det er en god undskyldning til at snakke ekstra meget om morfar og minde ham og vigtigst, at smile. Det er ikke altid at det virker, men jeg prøver virkelig. Kære morfar, jeg savner dig altid!

Og Stine - overvej hvor heldige nogle af os er, at have haft de fantastiske bedsteforældre i så mange år.

Uden Relevans sagde ...

nårh, bare rolig Death is only the beginning.

Sisse-Sofie sagde ...

jeg savner min mormor!

fasterfis sagde ...

Åh jeg kender godt det der.. Har lige pakket min mormors julepynt ud og sat køkkennisserne fra min mormors køkken op i mit køkkenvindue. Synes stadig at de var bedst i hendes køkken, selvom det i år er 10 år siden hun tog døde i år.

(utroligt mange "køkken" man pludselig kan skrive"

StineStregen sagde ...

Hvor er det egentlig vildt, at så mange forbinder julen med smukke minder om bedsteforældre...

Simone, du har ret i, at vi har været utroligt heldige at opleve magien fra de rigtige bedsteforældre. Men de efterlader et hul. Det gør de sgu.

Kæmpekrammere til jer allesammen!