torsdag den 16. februar 2012

Stadig single, in case you were wondering

Efter at vi allesammen er blevet hipstere, kan man godt komme til at glemme det, når man er kommet ud af sit sædvanlige element.


Fx hvis man havner til hiphop. Når hiphop-dudes ser damer, de godt kan lide, så STIRRER de. Uagtet, at man kunne gribe dem i det. Hvad regner de egentlig med - at man reagerer så? Men hvornår skal vi så stirre på vores egne fødder og ignorere hinanden?

9 kommentarer:

Roxanne sagde ...

Så sandt...

StineStregen sagde ...

Jeg er glad for, at jeg ikke er den eneste, der er overvældet af angst..

buster47 sagde ...

En test fra Syd Frankrig ;)

Østfronten sagde ...

Oh, øjenkontakt er simpelthen så angstprovokerende. Ironisk distance er SÅ meget lettere at håndtere. Uheldigvis er det dér øjenkontakt bare bedre for ens muligheder for faktisk at se hinanden.

Malle sagde ...

Hahahaha, hvor er det sjauw med de stikkende øjne!! Ja, jeg ville godt nok også synes, det var til den ubehagelige side. Sikken fin tegning :-)

JL sagde ...

Tavs stirren er ikke den eneste måde at gøre kur på?!?

Kitty - The Librarian Fox sagde ...

Jeg har en tendens til at nedstirre de personer der gør det der. Det inkludere et let ironisk løftet øjenbryn for det meste.

StineStregen sagde ...

Buster: Tak! Nogen havde problemer med captcha, men andre slet ikke...

Østfroten: MEGET enig!!! Og det andet handler jo bare om at udvikle grundige metoder til at lure, eller bare acceptere, at man kun kender hårfarven på den person, man drømmer om at flirte med en dag :)

Malle: Tak... Og de blev vist lidt mere stikkende, end egentlig meningen. De var mere sådan... insisterende.

JL: Et vildt gæt på, at du er single :D (eller hundehvalp. Det virker for dem)

Kitty: Jamen hvad så, hvis de taler til dig? Eller smiler til dig? Så er man jo nødt til at løbe hjem, og det kan ødelægge en ellers fin aften.

Kitty - The Librarian Fox sagde ...

For det meste løber de væk i ren panik efter et stykke tid... Det er min erfaring! Meget sjældent at de taler til mig men det foretrækker jeg. Stop med at stirre og tag jer sammen til at gå op til en hvis I vil mig noget' er mere mig