tirsdag den 28. februar 2012

Med Godzilla og Lille Lamselår i byen

Mens jeg sidder og ryster på min lille tegnehånd, kan I se Marens bud på, hvordan I aften bliver. Hun har heldigvis sagt ja til at være min date, hvilket krævede nye sko.

I øvrigt har Informations søde rare kloge og skarpe Christian Monggaard skrevet finer ord om begivenheden - og endda lidt om mig - her.5 kommentarer:

Pernille sagde ...

Krydser mine fingre:)

JL sagde ...

Hun underdriver vist den modtagelse du får/fik.

"kom ind når du er færdig med at være mærkelig" - godt man aldrig har sagt det til mig.

Unknown sagde ...

Hej Stine :)

Jeg elsker simpelthen dine tegninger, det er virkelig beundringsværdigt at du har sådan et talent!

Jeg vil egentlig spørge om du lavet tegninger på bestilling og hvis du gør om det så er mod betaling? Jeg kunne nemlig virkelig godt tænke mig en af dine tegninger på min header på min blog. Hvis du ikke laver tegninger på bestilling, vil jeg spørge om jeg må snuppe et billede, hvor jeg selvfølgelig linker til din blog :)

Knus Simone!
www.itwinkleinrain.blogspot.com

StineStregen sagde ...

Pernille: Tak! Ævbæv at det var forgæves.

JL: Well, ikke så meget :D Jeg tror ikke, der blev taget et eneste billede af mig den aften.

Simone:Iiiiih mange mange tak for de fine ord :) Ind i mellem laver jeg tegninger på bestillinger, hvis det passer med, at jeg har god tid, og at det enten er til et godt formål eller giver mig penge nok til at jeg kan købe en ornli masse tegneserier. De mere private formål siger jeg næsten altid nej til, for hvem har lyst til at betale min timepris for at eje en enkelt tegning? Du er altid velkommen til at bruge en af mine tegninger i et blogindlæg med tydelig kildehenvisning og link, men din header - som er til at promovere dig selv - vil jeg gerne bede dig om ikke at putte en af mine tegninger.

Knus til dig også :)

JL sagde ...

Jeg synes replikkerne virker ganske fornuftige, men de folk er jo københavnere, så de ved ikke hvad der er godt (hvis de gjorde, ville de jo ikke bo i København, vel?).

Har kigget lidt på hende vinder-Signe - ikke lige min kop te. Har altid haft det svært med den tegnestil, men den er meget anerkendt, så hvad ved en filister som mig?