torsdag den 2. februar 2012

Hvor pissegammel kan man lige være eller hvad?

Ind i mellem tænker jeg på, hvad Teenager-Stine mon ville tænke om mig i dag...De følgende dages planer om kaffe med tidligere kollega, læseklub, nysselige sengetider, opera, vasketøj lørdag aften og muligvis flæskestegsprojekt søndag havde nok fået hende til at hvæse "borgerdyr".
(Hun vidste ikke helt, hvad det betød, men hun brugte det i flæng.)

9 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ha Ha, Du er altså ret kær <3
Men fy hvor er man blevet voksen her i 30´erne, man er jo blevet præcist som ens teenage-jeg svor man aldrig ville blive, pinligt pinligt.
På den anden side så er det altså ret rart med egen lejlighed, middagslur og fast månedsløn.

StineStregen sagde ...

Lige præcis de tre ting er noget af det feeeedeste i verden. Sammen med opera og bøger :D

mimeini sagde ...

Var du sådan dengang Stine?? eller er det en tilsnigelse for at fremme pointen??

Kh
Mikkel

Østfronten sagde ...

Ens teenage-jeg vidste bare ikke bedre. Det er ikke gammel-hed, men kloghed.

KirstenK sagde ...

Jeps hun ville oven købet have tænkt tussegammelt borgerdyr...men det er lige meget vi ved jo at opfattelsen af sig selv gradueres efterhånden...heldigvis ellers ville det jo ikke være til at holde ud!

StineStregen sagde ...

Mikkel: Jeg er bange for, at jeg var sådan.

Østfronten: Måske har du ret? Jeg kan bedre lide din version :)

KirstenK: Det er en absolut glimrende pointe! TeenStine troede vist også, at jeg skulle have været gift for mange år siden. På bohememåden altså. Men en spændende kunstner, sikkert, så vi bare levede et totally alternativt liv.

Stine Elisabeth sagde ...

TAK for dine streger, kære navnesøster! De gør mig nu så glad helt ind i maven..! :D

Ninna sagde ...

Super tråd - at sætte spørgsmål ved sig selv engang imellem… I dag var jeg ude og shoppe med mine 3 teenagers, og det endte desværre i en diskussion, fordi jeg (moderen) er blevet fornuftig og tænker ”varmt fodtøj” og de tænker ”smart fodtøj”…..Hvordan tænkte jeg selv lige for 30 år siden??

Nicolai sagde ...

Godt skrevet!! :D