tirsdag den 21. februar 2012

Pyt egentlig med årsagen - jeg kan li det!

Måske har facere ændret sig. Måske har jeg bare fået vrede rynker med alderen.

Facermøde efter høfligt "nej tak" før:Facermøde efter høfligt "nej tak" nu:

10 kommentarer:

Den Klodsede Ælling sagde ...

Det er du ikke den enste der har lagt mærke til - og fantastisk er det! :D

Er tilgengæld skuffet over folkekirkens nødhjælp der ringer: Vi kan se du har valgt at donere penge via vores giv en ged kampagne - det er meget godt men det ville jo være bedre at du gav et fast beløb hver måned. Og 100 kr kan din SU jo sagtens undvære...

WTF! Tak for at du hvert år har givet mad og legetøj til fattige, men det er ikke nok!

Ditte N. sagde ...

Jeg blev "fanget" af en facer idag, fra Folkekirkens Nødhjælp, som dybt alvorligt sagde "ja altså de dør jo på stribe dernede såå.. Hvis du lige gir en lille bitte 50er så kan vi faktisk redde dem allesammen via vores køkkenhaveprojekt"... lidt voldsom argumentationsteknik hvis du spørg mig ^^

Malle sagde ...

Hvor pudsigt! To sjæle en ... oplevelse?! Det er åbenbart et landsdækkende, nyt fænomen :-) Jeg prøvede det samme her til eftermiddag i København, og jeg blev simpelthen så overrasket – havde allerede sat det lange ben foran efter min automatiske aflevering af forsigtigt smil og et 'Desværre, nej tak', da jeg fik kæmpestort smil og et 'Så må du have en rigtig god dag' tilbage fra faceren. Synes, det er en fornuftig strategi :-)

Kitty - The Librarian Fox sagde ...

jeg er et rigtig dårligt menneske for jeg lyver hver gang det lykkes en af facerene at 'fange' mig. De får dådyr-øjnene, sødt smil og 'Jeg giver allerede penge til *navn på det eller det*'. Jeg har dog mødt meget høflige facere når jeg har sagt 'nej tak'.

Jeg blev engang kaldt for en morder af en facer. Det var i Camden, London. Jeg havde åbenbart myrdet Flipper fordi jeg sagde 'nej tak'.

Anonym sagde ...

jeg er begyndt at argumentere for mine penge er en truet race, hvordan pengene udkonkurrer deres egne varer (som de gør i de fleste tilfælde) og at vi er for langt bagud teknologisk til at jorden kan rumme dem... Det plejer at få facere væk fra mig permanent xD

Anonym sagde ...

Don´t fall for it! Det er helt sikkert bare en del af en ond plan om at lulle os i søvn. Og så vågner vi op med abonnement på "os med hund", "spejderliv" og en adopteret giraf der hedder plet!

Søren K sagde ...

Jeg vil gerne abonnere på en giraf der hedder Plet!

Leise 1986 sagde ...

Er vild med tegningen og de kommentarer der efterfølgende....følger efter...;)

StineStregen sagde ...

He he, folk har ALTID en mening om facere. Gode som dårlige... Men sejt, hvis vi er flere, der har oplevet dem sødere. Og skidt for Ditte, der blev fanget af en af samvittighedsafpresserne :-/

Jeg vil i øvrigt gerne adoptere Plet, hvis Søren springer fra!

Mezza sagde ...

Du taler (og tegner) Sandheden. I weekenden sagde jeg (smilende) nej tak til endnu en facer på min vej, og han råbte efter mig: "Bliv ved med at smile sådan der!" Årh. Jeg er til fals for den slags. Måske især fordi jeg hader mine skæve tænder.