søndag den 12. februar 2012

Var det noget, jeg sagde?

Vi plejer at have det så godt sammen med værtshusfolket. Var det 10-kronerssnapsen, der ødelagde det hele?10 kommentarer:

Kira sagde ...

De lyder alle sammen som nogle røvhuller.
Men elsker den måde du har tegnet dem på!

Anonym sagde ...

alle værtshuset har samme pms cyklus verden over.. dårlig bar dag i asien igår også..

StineStregen sagde ...

kbo: Men de plejer at være søde nok, når man er der? Og tak, det er de BEDSTE at tegne i verden, har lyst til at tegne værtshusmennesker hele tiden.

Anonym: Hmmm... interessant!!!

Jesper Jarlskov sagde ...

Jeg synes også at der var en underlig stemning på mit stamværtshus i KBH i går, så jeg valgte ikke at blive hængende så længe.

Kitty - The Librarian Fox sagde ...

Jeg tror nogen gange at der er noget i deres sprut som gør at man lige får en sandhed smækket i hovedet. Det eller en god gammeldags forsvarsmekanisme når personen har en dårlig dag og vil dele ud af 'glæden'. Det smitter så resten af klientellet.


Jeg husker et værtshus i Aalborg da jeg boede der. Altid dårlig stemning der men det var det eneste sted der havde åbent længe om natten. Der var man glad for at få sandheder i stedet for 'Skal du have tæsk?!' eller meget onde blikke hvis du satte dig på den forkerte stol.

Glemmer aldrig dengang jeg fik at vide at 'Du er for fed til at have fletninger'...

StineStregen sagde ...

Jarlen: Alt tyder på, det var en god beslutning!

Kitty: WHOA en besked at få med på vejen... Hvis de er sure næste gang også, stikker jeg af, før sandhederne kommer på bordet!

Kasper sagde ...

Jeg fornemmer, at værtshusfolket generelt har rundere tænder, end resten af befolkningen?

Østfronten sagde ...

Det må være kulden. For værtshusfolket er da normalt en gemytlig flok (siger hende den tykke, der ikke kan huske hvornår hun sidst var på en brun beverding og som ikke har haft en tøddel graviditetskvalme, men som - instinktivt? - ryger op i det røde vredes-hormon-felt i røgfyldte omgivelser, hvilket begrænser det sociale liv en anelse)

Christian sagde ...

Billedet i midten er helt genialt! Elsker din humor og måde at tegne på.

StineStregen sagde ...

Kasper: Jeg tegner ALLE med runde tænder. Jeg ELSKER runde tænder.

Østfront: Den er god nok, de plejer at være rigtigt søde :)

Christian: TAK! ^_^